DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: Poginulo troje Srba - dva muškarca i devojka - vozač kamiona izazvao nesreću

Autor:

Hronika

22.10.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela poginulih su poslata na obdukciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija

Državljani Srbije - dva muškarca od 35 i 38 godina i jedna devojka, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 16 časova na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list.

Do sudara je došlo nakon što je vozač (25) kamiona sa hrvatskim tablicama pokušavao da se isključi sa auto-puta.

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, a vozač je bio vidno uplašen. Kako je došlo do sudara za sada se još uvek ne zna, ali je poznato to da je vozač kamiona imao zakačenu prikolicu i da je hteo da se isključi sa auto-puta. Srbi su inače bili u automobilu.

Dva mladića i devojka su navodno članovi porodice. Od siline udarca podlegli su povredama na licu mesta. Vozač kamiona nalazi se u policiji na ispitivanju. Alkotest je navodno prošao, ali je poslat na dalju dijagnozu gde će dati urin i krv.

Tela naših državljana biće poslata na obdukciju. Tada će se videti da je vozaču automobila pozlilo tokom vožnje ili je nešto drugo poput kvara na vozilu prouzrokovalo tragediju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Небојша

22.10.2021 17:57

Како знате да је возач камиона изазвао несрећу...