DIJANA PODIVLJALA U PRITVORU! Hrkalovićeva pravila haos i besnela: Ako ja progovorim, MNOGI ĆE NA ROBIJU!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

10:05

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović juče je pobesnela u pritvoru!

Ilustracija: republika.rs, Profimedia, pixabay

Dijana Hrkalović preti da će mnoge oterati u zatvor

Dijana Hrkalović je juče pobesnela kada je saznala da je odbijena žalba njenih advokata koji su tražili ukidanje pritvora. Bila je toliko besna, prenose upućeni, da je skoro sat vremena na sav glas vikala rako da su gotovo svi u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda mogli da je čuju.

- Čim je čula da ostaje u pritvoru počela je da viče! Urlala je na sav glas: "Neću samo ja da trunem u zatvoru! Ako ja progovorim, ako ja kažem sve što znam, mnogi će na robiju!" - prenosi sagovornik Informera.

Podsetimo, Specijalni sud u Beogradu juče je odbio žalbu branilaca Dijane Hrkalović. Oni su tražili da se preinači rešenje sudije za prethodni postupak i da joj se pritvor ukine i omogući odbrana sa slobode.

Komentari (4)

Loading
Ljubi je majka

22.10.2021 11:00

pa gukni golubice da saznamo konacno sve intrige :)

Govor

22.10.2021 11:51

Srce, ako Ti progovoris, mi nemamo toliko zatvora, priredi malo.

Nenad

23.10.2021 04:04

kazu bila student generacije a najobicnija glupaca . Zna li ona za onu staru poslovicu narodnu :" ko s djavolom tikve sadi , o glavu mu se razbijaju " . Pa jeli mislila da ce moci doveka da radi sa kriminalcima i bahati se . Da ima barem malko mozga kao sto nema novopecena doktorka nauka , trebala je znati da kad krene cistka i borba medju njima da ce svako spasavati svoje zadnjicu . Ali njeno ce kako mi se cini ili istrunuti u zatvoru , a vrlo je moguce da ce pre ako progovori , zavrsiti kao i advokat Ognjanovic . Sto se mene tice , sve mi jedno , ona je obicni zlocinac .

Neko iz mase

23.10.2021 07:17

Mi smo napravili kokice i zavalili se u fotelju. Možeš da počneš