DIJANA PODIVLJALA U PRITVORU! Hrkalovićeva pravila haos i besnela: Ako ja progovorim, MNOGI ĆE NA ROBIJU!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović juče je pobesnela u pritvoru!

Republika

Foto: Ilustracija: republika.rs, Profimedia, pixabay

Dijana Hrkalović preti da će mnoge oterati u zatvor

Dijana Hrkalović je juče pobesnela kada je saznala da je odbijena žalba njenih advokata koji su tražili ukidanje pritvora. Bila je toliko besna, prenose upućeni, da je skoro sat vremena na sav glas vikala rako da su gotovo svi u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda mogli da je čuju.

- Čim je čula da ostaje u pritvoru počela je da viče! Urlala je na sav glas: "Neću samo ja da trunem u zatvoru! Ako ja progovorim, ako ja kažem sve što znam, mnogi će na robiju!" - prenosi sagovornik Informera.

Podsetimo, Specijalni sud u Beogradu juče je odbio žalbu branilaca Dijane Hrkalović. Oni su tražili da se preinači rešenje sudije za prethodni postupak i da joj se pritvor ukine i omogući odbrana sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubi je majka

22.10.2021 09:00

pa gukni golubice da saznamo konacno sve intrige :)

Odgovori 28 2
Govor

22.10.2021 09:51

Srce, ako Ti progovoris, mi nemamo toliko zatvora, priredi malo.

Odgovori 28 1
Nenad

23.10.2021 02:04

kazu bila student generacije a najobicnija glupaca . Zna li ona za onu staru poslovicu narodnu :" ko s djavolom tikve sadi , o glavu mu se razbijaju " . Pa jeli mislila da ce moci doveka da radi sa kriminalcima i bahati se . Da ima barem malko mozga kao sto nema novopecena doktorka nauka , trebala je znati da kad krene cistka i borba medju njima da ce svako spasavati svoje zadnjicu . Ali njeno ce kako mi se cini ili istrunuti u zatvoru , a vrlo je moguce da ce pre ako progovori , zavrsiti kao i advokat Ognjanovic . Sto se mene tice , sve mi jedno , ona je obicni zlocinac .

Neko iz mase

23.10.2021 05:17

Mi smo napravili kokice i zavalili se u fotelju. Možeš da počneš

Odgovori 11 0