NAĐEN UKRADENI NOVAC ĐOKIĆA! Kod osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice iz Aleksinca pronađena i sredstva koje je koristio prilikom ubistva!?

Autor:

Hronika

21.10.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je večeras privela jednu osobu za koju se osnovano sumnja da je učestvovala u monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić u selu Moravac kraj Aleksinca.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kod uhapšenog pronađeno dosta dokaznog materijala

 

Ministar Aleksandar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ZAvram

21.10.2021 18:14

Вратити смртну казну за овакве монструме. Једино што злочинце може да спречи и опомене јесте СМРТНА КАЗНА! Треба покренути петицију!

Odgovori 31 6
Vasa

21.10.2021 19:41

@ZAvram - Никако смртна казна. Само доживотна робија, не затвор већ робија!

Odgovori 14 6
Slaviša BG

22.10.2021 06:26

Teška robija, okovan kao u srednjem veku i bez prava na otpust! Smrtna kazna bi mu bila nagrada!!!!!!