13 DOŽIVOTNIH ROBIJA ZA BELIVUKA I NJEGOVU BANDU! Proces će biti brzo gotov, jedna stvar IH SKUPO KOŠTALA!

Autor: Republika

Hronika

21.10.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 13 pripadnika organizovane kriminalne grupe na čijem čelu je bio Veljko Belivuk moglo bi da dobije doživotnu robiju jer su direktno učestvovali u najmanje šest svirepih ubistava i drugim teškim krivičnim delima.

Republika

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

Marku Miljkoviću i Veljku Belivuku preti doživotna robija

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i njegovi koljači, mogli bi u roku od godinu dana da budu osuđeni na doživotne robije! Njih čak 13 bi do kraja života moglo da bude u zatvoru zbog mostruoznih ubistava i ostalih zverskih zločina koje su činili.

Najtežu kaznu mogao bi da izbegne jedino Bojan Hrvatin, koji ima status svedoka saradnika i na čijem se iskazu velikim delom i zasniva optužnica. Sudski postupak protiv ove organizovane kriminalne, koji bi uskoro trebalo da počne, mogao bi da se završi za najviše godinu dana.

- Iako su mnogi unapred prognozirali da će to biti maratonski postupak, s obzirom na broj okrivljenih, lično sumnjam u to. Prikupljeno je mnogo nespornih dokaza o zločinima Belivukovog klana. Tu prvenstveno mislim na eksplicitne fotografije žrtava i međusobnih poruka koje su skinute sa šifrovane aplikacije Skaj - objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

- Izuzev porodica žrtava, tužilaštvo je predložilo mnogo drugih svedoka. U pitanju su uglavnom ljudi od kojih su optuženi kupovali nekretnine ili automobile, a koji nemaju direktna saznanja o njihovim zlodelima. Zbog toga cenim da neće biti mnogo prostora za odugovlačenje postupka, pogotovo ako sud bude zakazivao na nedeljnom nivou po dva-tri ročišta - istakao je sagovornik Informera dobro upoznat sa ovim predmetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Javno

21.10.2021 10:50

Šta je s onima iz klana što su pobegli za Bosnu? Pretežno se većina njih nalazi po Mostaru i rentaju stanove. Jel misli iko njih tražit? Ovo vam je provjerena informacija da su neki od njih u mostaru u bosni bre uradite nešto!

Odgovori 18 0