PORODIČNA TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Samo dan pre smrti dečaka (16) sahranjen njegov deda

Autor: Republika

Hronika

20.10.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan pre nego što je preminuo A.C. (16), učenik Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu, na Novom groblju sahranjen je njegov deda Verislav R.

Foto: Tanjug/AP

Nakon dedine sahrane i dečak preminuo, ilustracija

Deda dečaka preminuo je u 75.godini života, a na umrlici putem koje se obaveštavaju rodbina i prijatelji o datumu sahrane 18.oktobar, pored članova ožalošćene porodice, navedeno je i ime unuka,koji je, na žalost, preminuo juče.

Foto: Facebook

Nesrećni dečak preminuo u kućnoj izolaciji

Učenik je bio pozitivan na kovid, a u kućnoj izolaciji bio je od 12.oktobra, nakon što je virus potvrđen kod njegovog oca.

Deda nije živeo u zajednici s dečakovom porodicom i nema informacija za sada da li je imao koronu. Prema rečima majke Ružice C, pored njenog supruga,pozitivna je u porodici bila i starija ćerka.

Ružica C. ispričala je za Novosti da je njena ćerka u ranim jutarnjim satima video da je sin pao iz kreveta, kao i da su pokušali da ga povrate. Direktorka Hemijsko-tehnološke škole Verice Agatonović-Malinović predočila je Novostima da su imali informaciju da je učenik u kućnoj izolaciji,ali da porodica nije informisala školu da je i učenik pozotivan. Od razrednog starešine, na žalost, stigla je tužna vest.

U toku je vanredna sednica Odeljenskog veća, nakon čega će se škola i zvanično oglasiti saopštenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading