DŽONI SA VRAČARA NIKOLI MITIĆU SILOVAO DEVOJKU! On se onda priklonio "škaljarcima" za završio u mašini za mlevenje mesa u Ritopeku!

Autor:

Hronika

19.10.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Mitić (33), koji je 10. avgusta prošle godine otet na Dedinju, u blizini Ambasade SAD, najverovatnije je brutalno iskasapljen, ubijen i samleven u industrijskoj mašini za mlevenje mesa u Ritopeku, pošto se prethodno sukobio s Nikolom Vušovićem, zvanim Džoni sa Vračara, za kog je sumnjao da mu je silovao devojku!

Republika

Foto: nestalisrbija.rs

Nikola Mitić je najverovatnije samleven u mašini za meso i bačen u Dunav

 

Zbog Mitićevog ubistva, podsetimo, policija je u ponedeljak u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsila Senada Rešovića (33) i Dejana Mihajlovića (32), a krivična prijava podneta je za taj zločin i protiv Belivuka, Miljkovića, Vlada Draganića, jednog od braće Budimir, Srđana Lalića, Nikole Stefanovića, svedoka-saradnika Bojana Hrvatina i još četvorice već optuženih pripadnika kriminalnog klana.

- Rešović, koji je bio visokopozicionirani pripadnik klana, kao i Mihajlović uhapšeni su osam meseci posle ostatka kriminalne grupe. Osim za ubistvo Mitića u avgustu, oni se krivičnom prijavom sumnjiče i za učešće u ubistvu Zdravka Radojevića u novembru prošle godine - potvrđeno je za Kurir: - Koliko su bili opušteni, govori podatak da je jedan uhapšen u teretani. Očito su mislili da im se nikad neće ući u trag.

Sastanak

Mitićev nestanak prijavljen je 10. avgusta 2020, pošto se nije pojavio na dogovorenom sastanku sa sestrom u 16 sati. Sat vremena kasnije ugašen je njegov mobilni telefon, a utvrđeno je da je poslednji put viđen na Dedinju.

- Sumnja se da su ga namamili, a potom oteli i odvezli u kuću u Ritopeku, gde su ga mučili i brutalno ubili, pa samleli u mašini za mlevenje mesa. Ostatke su spakovali u džakove i bacili u Dunav - otkriva naš sagovornik.

Republika

Foto: Društvene mreže/printscreen

Belivuk je od Mitića tražio da mu preda Lazara Vukićevića, ali je on to odbio

 

Operativne informacije ukazuju da su pripadnici Belivukove grupe od njega tražili da im preda Lazara Vukićevića, s kojim se u međuvremenu združio, ali da je on to odbio.

- Mitić je nekada bio blizak Vušoviću, koji je sarađivao s Veljom Nevoljom i za kog postoje operativni podaci da je i sam učestvovao u zločinima u kući u Ritopeku. Međutim, navodno je njihovo prijateljstvo puklo kada je Mitić saznao da mu je Vušović silovao devojku - otkriva naš sagovornik kako je ubijeni raskrstio s grupom Veljka Belivuka.

Branili se ćutanjem u tužilaštvu

Senad Rešović (33), koji se navodno za račun Belivuka bavio obezbeđenjem klubova, i Dejan Mihajlović (32), koji su u ponedeljak uhapšeni zbog sumnje da su kao pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića učestvovali u likvidacijama Zdravka Radojevića i Nikole Mitića, juče su se na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal branili ćutanjem. Rešović se, podsetimo, sumnjiči da je učestvovao u ubistvu Nikole Mitića, a Mihajlović u likvidaciji Zdravka Radojevića.

Posle saslušanja, kako je potvrđeno za Kurir, tužilaštvo je predložilo da im bude određen pritvor. - U nastavku istrage na saslušanje će biti dovedeni i ostali osumnjičeni koji se već nalaze u pritvoru - dodaje sagovornik Kurira. Podsetimo, osim za ova dva ubistva, kriminalna grupa već je optužena za surove likvidacije Milana Ljepoje, Aleksandra Gligorijevića, Gorana Veličkovića i Lazara Vukićevića.

Pritvor

Sticajem okolnosti, kako navodi, tokom boravka u pritvoru upoznao je Lazara Vukićevića, koji je bio iza rešetaka upravo zbog toga što je ranio Vušovića. S druge strane, navodno je Miljković patološki mrzeo Vukićevića jer je on nekada bio s njegovom sadašnjom ženom.

- Vukićevića su Belivuk i Miljković smatrali delom škaljarskog klana, a meta im je bio i zbog osvete za to što je pucao na Vušovića. On je inače posle te pucnjave šepao, nikada se potpuno nije oporavio. Sumnjali su da su Vukićević i Aleksandar Šarac, koji je kasnije ubijen u TC "Ušće", iznajmili stan u blizini stadiona Partizan, na kom su se okupljali pripadnici klana Veljka Belivuka, kako bi ih pratili i špijunirali. Pokušali su da ih namame preko Skaj aplikacije u Ritopek, Lazar Vukićević je naseo i otišao ravno u klanicu, dok Šarac nije pristao da dođe - objašnjava izvor iz istrage. Prema njegovim rečima, u taj stan dolazio je i ubijeni Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading