U ŠPANIJI PAO OZLOGLAŠENI SRBIN ZLATAN PETROVIĆ (40)! Jedan od vođa balkankog kartela godinama glumatao biznismena! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

19.10.2021

18:12

Španska policija je razbila narko-kartel koji je krijumčario ogromne količine kokaina u Evropu.

printskrin

Zlatan Petrović je pokušao da pobegne

 

U operaciji je učestvovala policija nekoliko zemalja, a prilikom akcije zaplenjeno je više od četiri tone kokaina, a uhapšeno je više od 60 osoba u Španiji i drugim evropskim državama. Među njima je i Zlatan Petrović (40), za kojeg se veruje da je jedan od vođa balkanskog kartela.

Petrović je živeo u mirnom delu Đirone, gde je u jednoj ulici imao tri vile. U jednoj je živeo sa suprugom, dok je druge dve koristio za "biznis". Zlatan se trudio da ne upada u oči, te se njegova svakodnevna rutina razlikovala od rutine bilo kog narko-bosa.

- Trudio se da ostane nezapažen, imao je dnevnu rutinu koja ne bi ukazala da je na čelu mafijaške organizacije. Ustajao je između četiri i pet sati ujutru, kao da je biznismen, pa odlazio na sastanke s ljudima koji su zapravo trgovci drogom. Nikada lično nije bio uključen u transport - dodaju španski mediji.

Veruje se da je ovde organizovno uzgajanje i prodaju marihuane, a potom bi se novac iz ovog posla ulagao u kupovinu kokaina, koje je kartel dalje krijumčario u Evropu.

Mediji navode da je Petrović uhvaćen trenutak pre bekstva. Kada je policija upala, već je bio u automobilu. Osim marihuane, policija je zaplenila i više luksuznih automobila kao i motocikl "Ducati Panigale".

Komentari (0)

Loading