ČOVEK TRI PUTA IZAZVAO POŽAR U CENTRU BEOGRADA TAKO ŠTO LOŽI VATRU NA PODU! Komšije se plaše da je i četvrti na pomolu! MOLE ZA POMOĆ! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.10.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan čovek u zgradi u centru Beograda tri puta je izazvao požar i ugrozio i sebe i svoje komšije jer uporni loži vatru na podu stana.

Republika

Foto: printskrin

Stan Beograđanina koji je izazvao već tri požara

Kako je na Instagramu objavila žena koja živi u stanu pored njegovog koji je u poslednjem požaru totalno uništen, isti ovaj čovek se sprema da ponovo založi vatru na podu i sve to argumentovala snimkom.

- Centar Beograda, stan pored mene, u njemu živi čovek, izazvao je već tri požara, nakon trećeg sve mu je izgorelo, prozore nema, da izađe iz stana - neće. Institucije prebacuju odgovornost sa jedne na drugu, začarani krug. Sedim, čekam da počne opet da loži na podu stana i da ponovo ugrozi sve nas i naše imovine - napisala je zabrinuta komšinica ovog čoveka.

Kako izgleda stan ovog čoveka, pogledajte na snimku ispod:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading