TOLIKO SU BILI SIGURNI U SVOJU MOĆ: Veljin zloglasni klan otimao ljude ISPRED AMERIČKE AMBASADE!

Autor: Republika

Hronika

19.10.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozloglašeni klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja pre nego što se našao iza rešetaka do te mere bio je siguran u svoju moć da se nije libio da kidnapuje žrtve u po bela dana, pa čak i na lokacijama u centru Beograda!

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Velja Nevolja

Takav je slučaj sa Beograđaninom Nikolom Mitićem (33), koji je 10. avgusta 2020. godine na Dedinju uhapšen ispred rezidencije Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Kao što je Republika već pisala, Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je danas krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Belivuka i Marko Mesara Miljkovića kao i pripadnika njihovog klana, zbog sumnje da su oteli i likvidirali Mitića i Gorana Mihajlovića.

Tog kobnog avgusta, oko 16 časova Mitić je trebalo da se nađe sa sestrom, ali na zakazani sastanak nije došao.

Prema za sada raspoloživim informacijama, sumnja se da je Mitić ubijen nekoliko sati kasnije u okolini Beograda.

Operativni podaci pokazuju da su Belivuk i Miljković naredili ubistvo Mitića zbog njegove bliskosti sa Lazarom Vukićevićem.

- Mitić je prema nekim informacijama imao kontakte sa Belivukovom i Miljkovićevom grupom. Bio im je interesantan i zbog veze sa Lazarom, pa su to pokušavali da iskoriste da namame i ubiju Vukićevića. On to nije hteo. Slutio je da bi i njega ubili, što su na krjau i uradili. Mitić je bio blizak i sa imenjakom Vušovićem, zvanim Džoni sa Vračara, Belivukovim i Miljkovićevim "vojnikom". Onda se okrenuo Ljubomiru Markoviću Kići - navodi izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading