DETALJI TRAGEDIJE U SARAJEVSKOJ: Komšija prvi pritekao u pomoć ali se vatra otela kontroli, stradali muškarac već jednom izazvao požar

Autor: Republika

Hronika

19.10.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar koji je izbio oko 13:30 u kući u Sarajevskoj ulici 79 je lokalizovan, a kako saznajemo od očevidaca, jedan stariji čovek izgubio je život.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Stariji muškarac stradao u požaru u Sarajevskoj ulici

- Požar je primetio komšija koji je odmah reagovao tako što je uzeo kofu i pokušao da ugasi vatrenu stihiju, međutim, kada je shvatio da požar izmiče kontroli pozvao je vatrogasnu službu koja je za par minuta stigla na mesto tragedije - ispričali su za Republiku Stefan, Mihajlo i Mateja koji su se zatekli na licu mesta.

Vatrenu stihiju gasilo je osam vatrogasaca, a kako dodaju Mihajlo, Stefan i Mateja, nesrećnog čoveka nakon što je požar lokalizovan ekipa Hitne pomoći pokušala da reanimira, međutim, bezuspešno.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Stefan, Mateja i Marko zatekli se na licu mesta

- Starijeg čoveka su izneli na nosilima, nije pokazivao znakove života, verovatno je preminuo od posledica požara - zaključili su naši sagovornici. 

Kako saznajemo, nesrećni muškarac već je jednom izazvao požar u stanu u kojem je pre živeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading