PUCAO DRUGARICI U GLAVU U ŠKOLSKOM DVORIŠTU "TREĆE GIMNAZIJE" NA VRAČARU: Obrt u istrazi, metak nije iz vazdušne puške

Autor:

Hronika

19.10.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (15) koja je u nedelju uveče povređena ispred Treće gimnazije u Njegoševoj ulici na Vračaru, ranjena je kuglicom iz dečijeg plastičnog pištolja, a ne iz vazdušnog oružja, kao što je to ranije objavljeno.

Republika

Foto: instagram.com

Treća beogradska gimnazija

Podsetimo, tinejdžerka je bila u grupi vršnjaka, kada je pogodio projektil iz pištolja. Ona je sa povredom iznad oka prebačena u Urgentni centar gde je medicinski zbrinuta.

- U prvom momentu sumnjalo se da je devojčica pogođena dijabolom iz vazdušnog pištolja, međutim, ispostavilo se da su se deca igrala i da je njen drug zapucao iz plastičnog pištolja za igru - priča izvor Kurira:

- Kuglica ju je pogodila u glavu i raskrvarila, pa su se svi uspaničili i zvali Hitnu pomoć. Devojčica je bila u Urgentnom centru u koji je došao i njen otac, a nakon što su je lekari pregledali i sanirali joj povredu, puštena je na kućno lečenje - dodaje izvor.

Kako je pojasnio izvor iz istrage, utvrđeno je ko je dečak koji je slučajno pogodio drugaricu.

- On će dati izjavu policiji, a o slučaju će biti obavešten i Centar za socijalni rad, obzirom da je reč o maloletnicima - pojasnio je sagovornik.

Očevici ovog nesvakidašnjeg incidenta, odmah su posvedočili da nisu čuli nikakav pucanj. - Policija nije pronašla nikakve čaure u blizini mesta na kome se dogodio incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading