ROBIJAŠI ĆE MALTRETIRATI HRKALOVIĆEVU?! Otkriveno šta bivšu funkcionerku MUP čeka u pritvoru, NEMA ČEMU DOBROM DA SE NADA!

Autor: Republika

Hronika

17.10.2021

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP koja je u petak uhapšena zbog sumnje da je za račun Veljka Belivuka zataškala ubistvo Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta u zatvoru će provoditi teške dane, ali ne zato što će joj drugi osuđenici pretiti, ocena je stručnjaka.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dijana Hrkalović

Jedna od glavnih tema u Novom jutru Jovane Jeremić je pritvaranje nekadašnje visokorangirane funkcionerke MUP, a gosti ocenjuju da je u pritvor čeka pakao.

- Teško samoj sa sobom, zato što je izgubila privilegije. Ali, mislim da joj neće biti teško zbog drugih kriminalaca. Ona nikada nije hapsila krupne zverke. Ne verujem da će je maltretirati, jer je ona zaštitnica kriminalaca - čulo se u emisiji.

Prema rečima sagovornika Jovane Jeremić, nakon što je Hrkalovićeva završila u pritvoru, mnogi policajci biće ohrabreni da kažu sve što znaju o njenom mandatu u MUP.

- Prva došla na lice mesta kad je ubijen Sale Mutavi. Da je ubijen predsednik Srpske akademije nauka, ne verujem da bi došla. Nema sumnje da će policajci biti ohrabreni da govore, ali oni koji nisu uključeni u organizaciju koja je napravila paralelnu strukturu u MUP - naveli su sagovornici Jovane Jeremić.

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika objavili su šok transkripte razgovora advokata Dragoslava Miše Ognjanovića u kojima je rekao da je video fotografije Hrkalovićeve u halterima i tangama, što ga je verovatno koštalo glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Istinomer

17.10.2021 07:10

Ako su pametni ti policajci se neće odati jer ....

Odgovori 16 10
Teča

17.10.2021 10:01

Oću bre slike u halterima i tangama. Drugo je sve manje bitno u njenom slučaju.

Odgovori 63 11
НовобеоградскиПринципи

17.10.2021 20:26

Ко сме да пипне Дикси? Она је заштићена као бели медвед, не дамо на њу, ни вани, а Бога ми ни унутра. Издржи, Дикси!

Odgovori 11 63