U GRAČANICI OPLJAČKANA PORODICA JOVANOVIĆ! Ostali bez ušteđevine, dokumenata i automobila!

Autor:

Hronika

17.10.2021

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prizemlje kuće porodice Jovanović u Gračanici nepoznati počinioci ušli su u noći između petka i subote kroz prozor, dok su supružnici i dvoje dece spavali u sobama na spratu, i ukrali novac, dragocene stvari, telefone i ključ od automobila koji su odvezli u nepoznatom pravcu.

Republika

Foto: pixabay.com

Lopovi orobili Jovanoviće dok su spavali, Ilustracija

 

Aleksandar Jovanović u izjavi za Kosovo onlajn kaže da su juče ujutru primetili otvoren prozor i vrata terase i izvučene fioke u sobi.


- Šteta po nas je ogromna. Ovo su odradili profesionalci. Prozor koji su otvorili je neoštećen. Ukrali su torbice, moju i od supruge, pasoše, bankovne kartice i kompletnu ušteđevinu koju smo imali. U mojoj torbici je bio ključ od auta BMW X5 sa kojim su pobegli u nepoznatom pravcu - kazao je Jovanović.

Kosovska policija i ekipa forenzike su obavili uviđaj i prema rečima Jovanovića, nisu pronašli dovoljno tragova kako bi istragu pokrenuli u pravom pravcu.

Kosovo onlajn navodi da je tokom prethodne noći pokušana još jedna krađa u Gračanici i da je na meti lopova bio automobil BMW.

U Kosovskoj policiji u Gračanici potvrdili su da je porodica Jovanović opljačkana dok za pokušaj još jedne pljačke, kako je rečeno za Kosovo onlajn, nisu dobili prijavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

17.10.2021 13:46

Vrlo neoprezno. Sve to su trebali držati kod sebe.