EVO KAKO DIJANA HRKALOVIĆ PROVODI PRVO JUTRO U ZATVORU! Pregledao je lekar, a onda je otišla PO ĆEBE., TANJIR I KAŠIKU!

Autor:

Hronika

16.10.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici.

Republika

Foto: instagram.com/dijanahrkalovic

Težak luksuz zamenila zatvorskom ćelijom

Pre prijema pregledao ju je lekar, zadužila je plastični tanjir i kašiku, ćebe i posteljinu. Tokom boravka u izolaciji imaće pravo na 15 minuta šetnje i pravo na paket, ali ne i na posete.

Redovne šetnje su inače dva sata, ali tokom izolacije traju 15 minuta.

Kako Kurir saznaje, Hrkalovićeva je smeštena u karantinsku ćeliju.

- Zbog situacije sa epidemijom, kao i svi drugi pritvorenici, ona mora da bude u izolaciji. To znači da će narednih 14 dana morati da provede u karantinu u sklopu pritvora - objašnjava izvor.

Izvor dodaje i da će Hrkalovićeva, kojoj je sinoć nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, biti prebačena u regularnu ćeliju po isteku dve nedelje karantina.

Dijana Hrkalović je osumnjičena da je prikrivala tragove i dokaze u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, koji je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u januaru 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading