SUROVO DA SUROVIJE NE MOŽE! Ubica najpre ubio Gordanu u kolima, a potom Lidiju na njivi! GORAN ĐOKIĆ GLEDAO LIKVIDACIJU ĆERKE I SUPRUGE!?

Autor: Republika

Hronika

16.10.2021

11:02

Gordani i Lidiji Đokić ubica je ispalio hice u grudi i glavu, dok je Goran ubijen samo pucnjem u glavu, utvrdila je dosadašnja istraga svirepog zločina u okolini Aleksinca!

Privatna arhiva

Jeziva smrt članova porodice Đokić iz Aleksinca

- Sumnja se da je napadač, koji je ušao u "pasat" kojim je upravljao Goran, seo na zadnje sedište i prvo sa leđa upucao Gordanu. Posle toga je najverovatnije Lidiji stavio pištolj na čelo i naterao Đokića da vozi do njiva izvan Moravca - objašnjava sagovornik Kurira.

Lidiju i Gorana je najverovatnije ubio u njivama, a u Gordanu je tu ispalio još jedan hitac.

- Tela majke i ćerke su ugljenisana i od njih je ostao samo pepeo, dok Goranovo telo nije potpuno izgorelo. To može da ukazuje na to da je Goran poslednji ubijen, tj. da je gledao kako mu ubijaju suprugu i ćerku - ranije je ispričao izvor.

Porodicu Đokić, prema dosadašnjim informacijama, ubio je neko ko je jako dobro poznavao teren oko Moravca i Tešice.

- Auto je zapaljen u šumarku blizu Morave, udaljenom od glavnog puta, a tela su otkrivena kod separacije peska i divlje deponije, gde takođe retko ko odlazi. Napadači su morali da jako dobro poznaju kraj, s obzirom na to da su zaobišli gotovo sve kamere na seoskim kućama i prodavnicama, ali su očigledno i sve dobro isplanirali - kaže izvor.

Podsetimo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija nestali su 26. septembra, kada su krenuli iz Moravca ka Aleksincu. Od tog trenutka izgubio im se trag, a rođaci su posle dva dana prijavili nestanak.

Potraga je okončana 2. oktobra, kada je u selu Tešica pronađen zapaljeni "pasat", a potom i u njivama oko Moravca ugljenisana i zatrpana tela.

 

Komentari (0)

Loading