VELJKO PRE NEGO ŠTO JE SEKIROM UBIO BABU PRETIO: Od tebe ću da napravim ćevape i da te pojedem

Autor:

Hronika

15.10.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Nedeljković(18) ubio je u sredu popodne babu po ocu Vericu Nedeljković(67) u nervnom rastrojstvu udarivši je nekoliko puta sekirom po glavi u porodičnoj kući u selu Godačica kod Kraljeva, na očigled starije sestre.

 

Foto: pixabay.com/instagram/zorana

Veljko Nedeljković babu usmrtio sekirom

 

Zverskom činu prema rečima najbliže porodice prethodila je žustra verbalna svađa babe i unuka koja je na njenu inicijativu prerasla u fizički obračun.

- Porodica je u rasulu, svi su pod lekovima i otac i majka i sestra malog Veljka koja je sve gledala, što zbog smrti babe, što jer ih čudo snašlo zbog sina od kog se niko tome nije nadao. Sestri je ipak najteže. Veljko je bio divno dete od malena i sa svima se lepo slagao, ali sa tom babom nikako nije mogao. Ona je non-stop na njega vikala i pretila mu je da će ga dati u dom. Zvala ga je pogrdnim imenima i vređala da neprestano. Svaki dan su se svađali i on je molio roditelje da ide kod njih u Sloveniju, ali nije bilo uslova za to. Na ovaj prokleti dan su se svađali i u kući i u dvorištu. Vikali su jedno na drugo i Verica ga jurila sa trupcem da ga pogodi i govorila mu "Sad ću da te ubijem budalo jedna". U tome je on zgrabio sekiru verovatno pomućenog uma i presudio joj - ispričala je rođaka porodice koja se javila na fiksni telefon nesrećne porodice.

Iz komšijske i rođačke porodice Mijailović iz istog sela, na drugoj strani, tvrde da je Veljko bio čudan i povučen i da je promenio čak tri srednje škole. Dodaju da su čuli da je uhapšeni mladić  babi upućivao strahovite pretnje, kao i ona njemu.

- Veljko je živeo u svom svetu, kad bi mu se neko javio u prolazu on bi spustio glavu. Mislim da su njegovi roditelji od ljudi krili da on ima neke psihičke probleme. Verovatno su se stideli, kao i njihovo starije dete ćerka koja je nedavno završila menadžment. Veljko je završavao za kuvara, ali je menjao škole. Prvo je išao u Kraljevo, pa u Vrnjačku Banju, pa u Kragujevac. Nesreća je što mu se otac razboleo pa pošao sa suprugom u Sloveniju, pa je Veljko ostao sa babom sa kojom se nije slagao. Pre neki dan joj je kažu pretio da će od nje da napravi ćevape i da će da pojede - kazala je rođaka.

Majka brani sina ubicu: Kliknulo mu je u glavi i ubio je babu namćora


Majka mladića koji je usmrtio svoju babu potresena zločinom smogla je snage i progovorila o njemu rekavši da su se baba i unuk sukobili oko grejanja.
- Moja ćerka je bila jedini očevidac ove tragedije, ona je sve videla. Veljko je sa babom počeo da se svađa jer ona nije dala da nalože iako je njemu bilo hladno- priča majka i nastavlja da opravdava sina ubicu.
-Baba je bila namćor, počela je da ga isteruje iz sobe, držala je panj u ruci, a njemu je kliknulo nešto u glavi.
 Nije trebalo to da uradi, ali niko nikoga nikada nije ubio bez razloga - završava sa bolom u glasu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading