OTKRIVAMO KAKO JE POVEZANO PRISLUŠKIVANJE VUČIĆA SA UBISTVOM ZBOG KOJEG JE PRIVEDENA HRKALOVIĆ

Autor:

Hronika

15.10.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisluškivanje Vučića počelo je nakon njegove izjave o menjanju DNK nalaza u slučaju ubistva na šinama.

Republika

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, MUP republike Srbije

Aleksandar Vučić/ Dijana Hrkalović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojevremeno je obelodanio da je njegovo prisluškivanje počelo kada je prvi put izgovorio da ne razume kako je moguće da se u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u Beogradu promeni DNK nalaz.

KREĆE PRISLUŠKIVANJE

- Prvi put sam izgovorio da ne razumem kakoj je moguće da se promenio DNK nalaz u vezi sa ubistvom na šinama, kreće moje prisluškivanje i kampanja - rekao je tada predsednik Vučić.

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas, a kako se saznaje u toku je pretres njenog stana. 

Ona je navodno privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića.

Republika

Foto: e-stock/M. JOŠIDA

Ubijen na šinama - Vlastimir Milošević

Podsetimo, za ubistvo na tramvajskim šinama u Beogradu 30. januara 2017. godine se sudilo Belivuku i Miljkoviću, ali su posle svedočenja policajaca da su DNK tragovi mesta zločina kontaminirani, oni su oslobođeni optužbi i pušteni iz pritvora.

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Vlastimir Milošević je bio kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru. Nakon zločina, uhapšen je Veljko Belivuk. On je najpre osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomogao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica.

Tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading