TAJNI SIGNALI OD "ŠEFICE": Ove MISTERIOZNE PORUKE je Dijana Hrkalović objavljivala na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.10.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dijana Hrkalović

Dijana Hrkalović privedena je danas zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije. U toku je pretres njenog stana, a kako se saznaje u toku je saslušanje bivše državne sekretarke MUP-a.

Dijana Hrkalović je često objavljivala postove na društvenim mrežama i to najčešće citirajući Bukovskog.

Za svaki njen post može se protumačiti da je imao skrivenu poruku za svoje saborce u kriminalnim radnjama, a u komentarima ona je često označena kao "šefica".

Poslednja njena objava pre nego što je privedena je bila pre nedelju dana kada je objavila sliku na Instagramu.

Uz nju je stajao komentar "Sladoled od pistaća u ogromnim količinama? Ma, nikako".

 

 

Takođe, jedan od upečatljivijih njenih postova je bio kada je skrivenim porukama jasno stavila do znanja da je spremna da ide do kraja.

Tada su to mnogi protumačili kao da će konačno priznati sve nečasne radnje koje je radila, i javno priznati da je pomagala kriminalnim grupama ostaje nam da vidimo.

 

 

 

 
Republika

Foto: e-stock/M. JOŠIDA

 

Ko je Vlasimir Milošević

Podsetimo, Vlastimir Milošević, bio je kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru. Posle zločina, uhapšen je Belivuk, koji je najpre bio osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomagao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica. Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

Inače, Dijana Hrkalović je saslušana u martu mesecu ove godine u SBPOK, zbog povezanosti sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka i Darka Eleza.

Nekadašnja državna sekretarka, podsetimo, dovodi u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading