I OPET IM DRŽAVA NEĆE VALJATI! Akcija SBPOK, uhapšen muškarac koji je pretio Vidojkoviću i Kulačinu!

Autor: Republika

Hronika

14.10.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Valjevu uhapsila je 47-godišnjeg S. N. iz tog grada zbog postojanja sumnje da je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži uputio pretnje novinarima "Nova S" Marku Vidojkoviću i Nenadu Kulačinu.

Republika

Foto: youtube.com/Nova S

Marko Vidojković

Kako se navodi u saopštenju MUP, pripadnici policije, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala SBPOK-a, a po nalogu Posebnog tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala uhapsili su S. N. (1974) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičenom muškarcu određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, Vidojković i Kulačin u javnosti su poznati kao vatreni kritičari režima, a neretke su skloni i prostaklucima i vređanju vlasti.

Poslednja u nizu besprizornih izjava Vidojkovića bila je ona kada je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću psovao majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

14.10.2021 19:02

Kada će Vidojković biti uhapšen? Koga briga šta njemu odgovara? Evo meni ne valja država u kojoj bez posledica psuješ predsednika iste na televiziji! Ne zbog samog Vučića, nego zbog institucije predsednika i poštovanja Srbije, jer on je predsednik naše zemlje! Dokle će država ovakvima žmuriti na jedno oko i trpeti njihovo kaljanje i ponižavanje naše zemlje i našeg naroda!?

Odgovori 14 0
Dragan Ferencevic

17.10.2021 13:47

@Jovan - Potpuno si u pravu i slazem sa tobom, takvi bi trebalo da budu odmah uhapseni i procesuirani. On psuje drzavu on psuje majku svima onima koji su glasali a njih je preko 50 posto mozda 10 posto uzdrazalih, znaci on psuje preko 50 posto Srba. Samo zbog ugleda drzave ove ljude treba procesuirati i posle odlezane kazne zabrana bavljenja politikom novinarstvom i javnim nastupima. To bi bila minimalna kazna u odnosu na ono sto oni urade i ostvare los imidz drzave.