STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE ĐOKIĆA: Završena obudukcija tela žrtava, POLICIJA IMA SVE DOKAZE DA REŠI ZLOČIN!

Autor: Republika

Hronika

14.10.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija nalazi se na korak do rešenja misterioznog ubistva porodice Đokić koje danima trese Srbiju, otkriva Republika.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Žrtve: Porodica Đokić

Prema našim informacijama, kockice u mozaiku zločina koji je celu Srbiji ostavio u neverici uskoro bi trebalo da se poklope pošto su uzeti biološki tragovi sa mesta zločina i određuje se DNK profil ubice.

Potom će se, kako saznajemo, izvršiti upoređivanje sa iz DNK laboratorije Zavoda za sudsku medicinu.

Takođe, čaure i projektili pronađeni na mestu zločina dati su na balističko veštačenje, dok je metalna minđuša pronađena dostavljena Biološkom fakultetu na dalja ispitivanja.

Svi ovi tragovi pomoći će u rasvetljavanju ovog zločina, kao i obdukcija tela žrtava, koja izvršena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Rezultati nesumnjivo ukazuju na to da je izvršeno krivično delo teško ubistvo, što je Više javno tužilaštzvo u Nišu i konstatovala prilikom donošenja naredbe o sprovođenju istrage o ovom zločinu.

Prema saznanjima Republike, kada su tela pronađena na putu u selu Moravac, dva su bila u potpunosti izgorela, dok je treće nagorelo.

Obdukcija

Obdukcija je, kako saznajemo, pokazala da je delimično nagorelo telo Gorana Đokića, a da je prethodno on ubijen.

- Smrt je nasilna i nastupila je usled razaranja tkiva mozga i moždanog mosta, kao i desne polutine malog mozga duž kanala ustrelne rane. U glavi je pronađen projektil prečnika 9 milimetara - navodi se u obdukcionom nalazu u koji je Republika imala uvid.

Kada je reč o Goranovoj majci Gordani, rezultati obdukcije takođe pokazuju da je ubijena, odnosno da je smrt nastupila nasilno.

- Smrt je nastupila usled razorenja mozga duž prostreline glave, sa ulaznom ranog u levom delu slepoočnice i izlaznom ranom u potiljačnom delu. Druga prostrelina je kroz aortz u desnoj pretkomori srca i desnom plućnom krilu ispod rebra - kaže se u izveštaju. 

Kako Republika saznaje, urađena je i obdukcija tela Goranove ćerke Lidije, pa je "utvrđen defekt na kostima lobanje sa ranom prostreline glave",

- Zbog nedostatka delova kosti lobanje nije utvrđena dimenzika izlazne rane. Na levoj strani grudnog kosa konstatovani su defekti od projektila - ističe se.

Ubistvo sa umišljajem

Podsetimo, Više javno tužilaštvu u Nišu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv NN izvršioca za krivično delo teško ubistvo.

Kako se navodi u naredbi od 27. septembra 2021. godine, u ataru sela Moravac, počinilac je sa umišljajem lišio života članove porodice Đokić i to na tako što je od kuće majke Gorana Đokića, Stojanke Đokić, "stavio pod kontrolu" porodicu Đokić koja se nalazila u svom automobilu marke "pasat".

Potom ih je naveo da sa magistralnog puta siđu na zemljani put u selu Moravac, pored osnovne skole, a zatim u blizini napuštene separacije “Nokič” hicima iz vatrenog oruzja ubio.

Nakon toga, sva tela je zapalio pa se vozilom žrtava odvezao ka selu Tešica do mesta Vladine bare, gde je automobil zapalio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado Jovic

14.10.2021 19:02

A onda su tu pravnici, advokati , politicari i sva ostala svjetska bagra i ukinu smrtnu kaznu. Kao nije humano???? Fuj!!!!!!!!!!!!!