PODLEGAO POVREDAMA MUŠKARAC POVREĐEN NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Detalji jezive saobraćajke!

Autor:

Hronika

13.10.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je teško povređen u nesreći na Ibarskoj magistrali, podlegao je povredama u bolnici.

Republika

Foto: youtube.com/ RTS Sajt - Zvanični kanal

Muškarac podlegao povredama u bolnici, Ilustracija

Muškarac koji je u sredu uveče, oko 18.30 časova, teško povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio pod još nerazjašnjenim okolnostima u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, podlegao je povredama u kraljevačkoj bolnici, pišu "Novosti".

Do udesa je došlo kada je "audi", kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, prema priči očevidaca, u punoj brzini naleteo na pokvareni "fijat punto", takođe kraljevačke registracije i "ford" koji je pokušavao da ga odšlepa, a koji su se nalazili u istoj kolovoznoj traci. Od siline udarca "punto" je završio na krovu u obližnjem kukuruzu, a "audi" i "ford" kraj puta sa značajnim oštećenjima.

Dva muškarca su zadobila teške povrede i oni su sanitetskim vozilima transportovani u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu. Kako se saznaje, uprkos naporima lekara, jedan muškarac je tokom večeri podlegao povredama.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj prometnoj deonici Ibarske magistrale jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se i iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading