SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: "Audi" u punoj brzini naleteo na pokvareni "fijat" i "ford" koji je pokušavao da ga šlepa

Autor:

Hronika

13.10.2021

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu u kom su učestvovala tri putnička automobila koji se dogodio oko 18.30, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, dve osobe su teško povređene i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Republika

Foto: printskrin

Ilustracija

 

Kako se pretpostavlja, svojevrsni karambol se dogodio kada je „audi“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, prema priči očevidaca, u punoj brzini naleteo na pokvareni „fijat punto“ takođe kraljevačke registracije i „ford“ koji je pokušavao da ga odšlepa, a koji su se nalazili u istoj kolovoznoj traci.

Od siline udarca „punto“ je završio u obližnjem kukuruzu, a „audi“ i „ford“ kraj puta sa značajnim oštećenjima.

Ovom prilikom dve osobe su zadobile težke povrede i one su sanitetskim vozilima transportovane u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute, prenose Novosti.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se i iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading