UNAKAZILA 11 LJUDI! Lažna doktorka od nedavno u kućnom pritvoru! SAMO TRI OSOBE SMEJU DA JE POSEĆUJU!

Autor:

Hronika

13.10.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna lekarka Olgice Markanović, koja je uhapšena 1. juna zbog sumnje da je u svom kozmetičkom salonu u Beogradu unakazala više osoba sprovodeći nestručne tretmane, puštena je u kućni pritvor.

Republika

Foto: Instagram/olgicamarkanovic

Olgica Markanović je dobila nanogicu

Ona je dobila nanogicu, a u  kućnom pritvoru će moći da je posećuju majka, sestra i maloletno dete.

- Naredno suđenje zakazano je za 17. decembar, tada bi trebalo da se pojavi drugookrivljena koja ne dolazi na pretrese jer ima visoko rizičnu trudnoću. Oglici je određeno da u posetu mogu da dolaze, majka, sestra i maloletne dete - rekla je njena advokatica Irina Borović za Blic.

Markanovićeva je uhapšena 1. juna zbog sumnje da je estetskim i antiejdžing nadrilekrstvom izazvala zdravstvene probleme kod 11 osoba, a postoje indicije da je kod određenih osoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu Markanović je negirala da se bavila nadrilekarstvom, odnosno medicinskim zahvatima za koje nema licencu, tvrdeći da je pacijentima pružala usluge kozmetičke prirode i da se nije predstavljala kao stručnjak iz oblasti medicine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading