TAKSISTA, KOJI JE VUKAO TELO MUŠKARCA ČAK CEO KILOMETAR, NIJE KRIV! Palo novo hapšenje, policija utvrdila šta se dogodilo kobnog jutra u Kneza Miloša!

Autor:

Hronika

13.10.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija je uhapsila U. V. jer je 9. oktobra kod Kanadske ambasade udario pešaka i pobegao, nakon čega je desetak minuta kasnije prošao taksista, pregazio leš i vukao ga sve do Takovske ulice, a da to nije ni primetio.

Republika

Foto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

U.V. je udario taksistu i pobegao sa lica mesta

Prvobitno se verovalo da je taksista udario muškarca, ali kako je naknadno utvrđeno da na njegovom automobilu nema oštećenje, policija je po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva sproveli dalju istragu i ustanovili da je nesrećnog čoveka udario U.V.

Preliminarni rezultati obdukcije su pokazali da na telu oštećenog, sada pokojnog, ima delova sitnog stakla. Kako na taksi vozilu, osumnjičenog M.T. koji je prešao vozilom preko tela NN muškog lica, nije bilo nikakvih oštećenja, ni na farovima ni na šoferšajbni, inspektori UKP Trećeg odeljenja PU za grad Beograd su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pribavili nove video zapise sa saobraćajnih kamera i ponovo pregledali sve prethodno pregledane video zapise - piše u saopštenju MUP-a.

Oni su utvrdili da je u Ulici kneza Miloša u blizini kućnog broja 70 došlo do kontakta vozila marke „polo“ i oštećenog, na taj način što je oštećeni prelazio kolovoz Ulice kneza Miloša dolazeći vozilu sa leve strane gledano iz pravca Ulice kralja Milana ka Mostarskoj petlji.

- Vozilo „polo“, koje se kretalo iz pravca Kralja Milana ka Mostarskoj petlji je udarilo pešaka prednjom levom stranom vozila da bi potom vozač vozilom napustio lice mesta, na taj način što je ušao u jednosmernu ulicu Višegradsku u kontra smeru, zatim u ulicu Sarajevsku, te se udaljio ka Pančevu - navedeno je u saopštenju.

 

U.V. je uhapšen i njemu je određen pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

14.10.2021 09:31

A gde je taksista gledao?