ODRALI MAČKU DA BI JE POJELI: Kineski radnici prijavljeni tužilaštvu zbog GNUSNIH scena na gradilištu! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

12.10.2021

17:44

Užasan snimak na kojem se vide dvojica kineskih radnika u krugu buduće fabrike "Linglong" u Zrenjaninu, a za koje se tvrdi da deru mačku zgrozio je Srbiju!

twitter.com/printscreen

Kinezi deru mačku

Na videu vidi se mučena životinja vezana za gredu improvizovanog objekta na samom gradilištu - jedan muškarac u ruci drži nož, dok drugi stoji kraj njega oslonjen o ašov.

 

 

Elvir Burazerović iz Organizacije za poštovanje i brigu o životinjama ORCA rekao je za Kurir da su oni ovaj slučaj prijavili Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu:

- Smatramo da na osnovu snimka postoji osnovna sumnja da javni tužilac podigne optužni predlog za izvršenje krivičnog dela iz člana 269 stav 1 Krivičnog zakonika - zlostavljanje i ubijanje životinja.

- Za ovo delo je zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do dve godine. Smatramo da je jedan od važnih preventivnih mehanizama brza i efikasna reakcija nadležnih državnih organa - javnog tužilaštva i policije, a kasnije i suda.

Komentari (3)

Loading
Miki

13.10.2021 08:52

Italijani jedu macke.Boze sta sve nece da izmisle da bi unazadili svoju zemlju.Kome smeta jedna fabrika koja ce proizvoditi pneumatike za prvu ugradnju u Porshe grupaciju i zaposljavati 3000 radnika.

Стефан

13.10.2021 10:54

Да је нешт заиста против људи уопште, да је против нашег народа конкрерно, да је против породице да ли би их туио неко? Пошто је против животиње и њеног права (?!) ондаћтужба јер неко ту мачку мора да заштити и права наших мачака да зсступа.

miki

13.10.2021 22:06

gluposti ...mozda je zec, daleko je da bi se videlo sta je ... čovek je ubio i pojeo zivotinju to je normalno ,nema osnova za optuzbu...