NISAM KRIV, MISLIO SAM DA JE DŽAK NA ULICI! Oglasio se taksista koji je autom vukao muškarca po Beogradu!

Autor:

Hronika

11.10.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista se oglasio za Srpski telegraf i portal Republika.rs i progovorio o bizarnom slučaju od subote.

Republika

Foto: Republika

Slučaj još uvek nije razrešen, Ilustracija

Bizarni slučaj u saobraćaju dogodio se u subotu, nešto pre 4 ujutru, kada je beživotno telo mršavog muškarca starog ono 60 godina, a koji još nije identifikovan, pronađeno u Takovskoj u blizini Skupštine. Prema istrazi, telo je dovukao taksista Miloje T. (66) svojim citroenom C5 od više od kilometar udaljene ambasade Kanade, a slučaj nije razrešen ni posle današnjeg saslušanja osumnjičenog pred tužiocem. 

Taksista je pušten da se u daljem postupku brani sa slobode nakon što je izjavio da nije kriv i da mu apsolutno ništa nije jasno u vezi sa slučajem, kao što je rekao u subotu prilikom hapšenja u svom porodičnom stanu.

Miloje je za Srpski telegraf i Republika.rs čim je stigao kući, ispričao da je ovaj događaj za njega noćna mora i da mu dva dana u pritvoru nije bilo lako jer je pokušavao da shvati otkud da mu se desi takva užasna nezgoda u saobraćaju.

-  Lupao sam glavu, ali opet ne znam šta se desilo, jer kamere nisu zabeležile kako vučem čoveka. Moje mišljenje je da je u Kneza Miloša ležao na ulici pijan ili drogiran čovek za kog sam mislio da je džak koji je naneo vetar te kišne noći - ispričao je Miloje. 

Zbunjeni taksista opisuje kako je sve izgledalo iz njegove perspektive.

- Pretpostavio sam da je džak i mimoišao sam ga točkovima, al čovek se negde odozdo izgleda zakačio za kola. Na snimcima koje smo gledali tužilac i ja nigde se ne vidi da vučem čoveka - rekao je Miloje istakavši da se ne oseća krivim  i da je spreman da odgovara gde god bude trebalo za nesvakidašnju tragediju.

Loše vreme imalo uticaja na događaj


Uz sve provere koje su u toku, naš izvor iz istrage kaže da su okolnosti slučaj dodatno učinile nejasnim. 

- Duvao je jak vetar, auto je citroen C5 koji je malo podignut i verovatno zbog toga vozač nije osetio da mu se zakačio neuhranjeni čovek negde na limariji. Loši vremenski uslovi su uticali da bude otežano funkcionisanje i da  se desi da se žrtva vuče po asfaltu i ne bude registrovana od strane vozača - zaključio je izvor. 

Iz Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu rekli su nam da se Miloje T. tereti za nepružanje pomoći povređenom licu, te da se istraga nastavlja.

- Policija će da utvrdi  kako je i na kom mestu došlo do primarnog kontakta između tela oštećenog, sada pokojnog i taksi vozila, a zatim će u dokaznom postupku najpre pribaviti obdukcioni nalaz za preminulog iz koga će se utvrditi identitet NN lica i uzrok smrti, nakon čega će narediti saobraćajno tehničko veštačenje kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima se odigrala predmetna saobraćajna nezgoda. U daljem toku postupka biće ispitani svedoci događaja, dodatno pregledane kamere i pribavljeni svi video zapisi sa kamera, te će se prikupiti sva obaveštenja i drugi dokazi, nakon čega će tužilaštvo doneti odluku o daljem toku postupka- navode iz Tužilaštva. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading