UBICE ĐOKIĆA ODNELE SVESKU DUŽNIKA!? Još jedna misterija u vezi sa ubistvom porodice iz Aleksinca

Autor: Republika

Hronika

11.10.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski inspektori nisu pronašli nikakvu svesku ili spisak dužnika u stanu ili u menjačnici Gorana Đokića iz Aleksinca, koji je 26. septembra u selu Moravci otet i streljan zajedno sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Porodica Đokić svirepo ubijena

Ubistvo porodice Đokić šokiralo je Srbiju! Mnogo priča i spekulacija se pojavilo u javnosti od trenutka kada je objavljeno da su Goran, Gordana i njhova ćerka Lidija ubijeni. 

Poslednja u nizu informacija koja se pojavila u medijima je da je Goranovu svesku dužnika ubica odneo zajedno sa parama koje je Đokić krio u svom automobilu. 

Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Đokići su kobne noći krenuli i kuće Goranove majke u Moravcu ka Aleksincu, ali su na prvoj raskrsnici u tom selu oteti.

- Verovatno je Đokić u Moravcu primio ubicu u auto jer ga je dobro ynao, ne sluteći da će to koštati života i njega i njegovu porodicu. Moguće je takođe i da je ubica prerušen u policajca koji je zaustavio Đokiće, ušao im u auto i preteći pištoljem naterao ih da se odvezu do obale Južne Morave, gde ih je likvidirao, spalio tela i bacio u jamu. Potom je ubica, koji je najverovatnije imao i pomagača, odvezao Đokićev auto do sela Tešice, gde su ga zapalili - ističe izvor Informera i dodaje:

- U gepeku Đokićevog auta je bila specijalno izrađena kasa u kojoj je bila velika količina novca. Goran je, naime, pre ubistva prodao kuću u Aleksincu za više od 100.000 evra i te pare je drđao u autu. Međutim, taj novac nije nađen tokom uviđaja. Pošto je utvrđeno da je Đokić, osim što je bio vlasnim menjačnice, pozajmljivao ljudima novac pod kamatu, sasvim je moguće da je negde čuvao i spisak dužnika, ali taj spisak nije nađen ni u Goranovom stanu niti u lokalu. Ako je imao svesku dužnika, ubica ju je odneo zajedno s novcem ili ju je možda spalio zajedno sa Đokićem autom - ističe sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading