NOVI TRAG NA POMOLU? Crveni automobil snimljen na dan nestanka porodice Đokić: Na kamerama se sve jasno vidi!

Autor: Republika

Hronika

09.10.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U potrazi za ubicama vlasnika menjačnice, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), policija je uzela sve snimke sa kamera sa privatnih kuća i objekata u selu Moravac, ali i iz obližnjeg sela Žitkovca i sela Tešica, a za oko im je navodno zapao crveni automobil koji je u nedelju, 26. septembra, na dan nestanka porodice, viđen u Moravcu.

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Policija uzela sve snimke sa kamera u selu Moravac

Kako objašnjava izvor lista Kurir, inspektori detaljno pregledaju snimke i polako sklapaju mozaik ovog zločina koji je potresao čitavu Srbiju.

- Pregleda se video-materijal, i to ne samo od 26. septembra nego i od prethodnih, ali i narednih dana. Kamere su kobne noći snimile automobil "pasat" kojim su Goran, Gordana i Lidija oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu, ali tamo nikada nisu stigli. Njih je najverovatnije neko presreo u Moravcu i naterao ih da se odvezu u njive, gde su nađeni mrtvi i spaljeni - kaže naš izvor upoznat sa istragom i nastavlja:

- On što bi za istragu moglo da bude značajno jeste automobil crvene boje koji je u nedelju viđen u Moravcu. Taj auto ne pripada nikome od meštana, pa postoji mogućnost da su napadači koristili upravo ovo vozilo.

Da podsetimo, svaki trag Đokićima se izgubio u noći između 26. i 27. septembra.

Oni su dan proveli kod Goranove majke, spremali su zimnicu, pa su nešto iza ponoći krenuli ka Aleksincu. Kako se nisu javljali, rođaka Verica Đokić prijavila je u utorak njihov nestanak.

Svakako, egzekutori su dobro poznavali kraj u kome su se kretali, s obzirom na to da je "pasat" snimila kamera sa jedne kuće tek u 2.05 časova u Tešici, najverovatnije kada ga je ubica odvezao u šumarak da bi ga spalio. Inače, inspektori veruju da su Đokići ubijeni između 00.24 i 2.05 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading