ISPOVEST MAJKE KOJA 14 GODINA ČEKA DA SE PRONAĐE UBICA NJENE ĆERKE: Maja je stradala kao Lidija Đokić!

Autor: Republika

Hronika

09.10.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Gostić već 14 godina čeka da se pronađe ubica koji je usmrtio njenu ćerku Maju (20) pucao u beogradskom naselju Žarkovo.

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Maja Gostić bila dete kao Lidija Đokić kad je ubijena, ilustracija

Kako kaže Tanja, ubistvo porodice Đokić ju je vratilo u prošlost i jutro kada je zatekla policajce na vratima stana.

- Tražili su da vide mog supruga i tada sam čula da je Maja ubijena sa tročlanom porodicom Obradović u stanu. Oni su bili izrešetani, a mojoj ćerki ubica je pucao dva puta u glavu. Ona je bila dete kao i Lidija Đokić iz Aleksinca. Život su im oduzeli u delićima sekunde - kaže Tanja i nada se da će ubica, bar u njihovom slučaju, biti pronađen.

- I pored moje ćerke nađene su čaure. Njih 56... Veštačene su i došlo se do saznanja da je pucano iz dva oružja. Koliko čitam i Đokići su ubijeni iz vatrenog oružja hicima u glavu. Sigurna sam da je sada ubijeni Zoran Obradović i njegova supruga Dragica poznavali ubicu jer su ga pustili u stan. Tako je i Goran Đokić poverovao nekome ko mu je ubio celu porodicu - priča Tanja Gostić za Blic.

Njena ćerka Maja zabavljala se sa Željkom (22) Obradovićem koji je takođe ubijen zajedno sa roditeljima. Iako je bio mlad ubice nisu imale milosti. Na praznik Svetu Petku, Maja Gostić je otišla kod Obradovića kako bi proslavili useljenje u stan. Na stolu su bile ispijene šoljice kafe. To je bio jo jedan dokaz više da je ubica poznavao Obradoviće.Kao i u slučaju porodice Đokić, niko ni kod Obradovića nije primetio ništa sumnjivo tog dana.

I posle 14 godina Tanja veruje da policija nije zaboravila na slučaj četvorostrukog ubistva u Žarkovu. Kako kaže, nakon svega, zna kako je u ovim trenucima najbližim članovima porodice Đokić.

Maja upucana u glavu

Na Svetu Petku 2007. Maja je otišla kod svog momka jer je njegova porodica slavila useljenje u novi stan. Sledećeg jutra je Zoranov prijatelj našao njihova tela. Obdukcija je pokazala da su ubijeni iz dve vrste oružja, što ukazuje da je bilo više počinilaca. Nije bilo tragova nasilnog ulaska u stan pa se sumnja da su Obradovići bar jednog od ubica poznavali.  Maji je pucano dva puta u glavu, dok su tela Željka, Zorana i Dragice bila izrešetana.

Ubrzo nakon ovog zločina došlo se do saznanja da su Obradovići i Maja Gostić moguće žrtve kriminalne grupe iz Žarkova koja je pokušala da reketira Zorana - i to za 80.000 evra, ali i dalje, posle toliko godina, ubica nije pronađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading