REKONSTRUKCIJA ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Ovako su ubijeni Đokići! (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša ekipa na licu mesta otkrila kako je tekla drama u noći između 26. i 27. septembra, koja se završila likvidacijom Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25).

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Porodica Đokić

Porodica Đokić oteta je na samom kraju ulice u kojoj živi Goranova majka Stojanka, glase najnovija saznanja Srpskog telegrafa, koji je rekonstruisao zločin kakav se ne pamti u skorije vreme u Srbiji.

Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i Lidija Đokić (25) su u selu Moravac 26. septembra proveli poslednji dan života.

Naša novinarska ekipa prošla je celu trasu kojom su Đokići krenuli na poslednju vožnju pasatom u noći između 26. i 27. septembra. Došli smo do saznanja gde se nalazi tačno mesto na kom je nesrećna porodica kobne večeri presretnuta i kojim putem je vožena dok nije brutalno likvidirana.

- Goran je oko 00.10 seo u kola sa ćerkom i suprugom. Već posle 120 sekundi, čim je došao do raskrsnice na kraju ulice, gde se nalazi bandera, automobil otmičara mu je preprečio put. U tom trenutku jedan od napadača je najverovatnije izjurio iz tog vozila i seo pozadi u Goranov pasat uz pretnju pištoljem. Pretpostavlja se da je jednu od žena, koja je sedela pozadi, odmah likvidirao da se ne bi branila jer je imao samo jedno oružje, a njih je troje, a i da bi Goranu pokazao koliko je ozbiljan - priča izvor iz istrage za naš list.

Forenzičari traže dokaze iz pepela

Kod jame u koju su Đokići bačeni zatekli smo forenzičare i inspektore kriminalistike kako češljaju svaki centimetar zemlje ne bi li našli nove dokaze. Takođe, služili su se i sitom, u koje su lopatom ubacivali pepeo iz jame, u nadi da će tako pronaći neki trag koji će im pomoći u istrazi, a samo vreme koje provode u tom rejonu, od 3. oktobra, kada su nađena tela, govori da znaju šta tačno traže i da će im to u velikom značaju rasvetliti slučaj.

Prema njegovim rečima, očajni Goran je shvatio da nema izlaza i poslušao je ubicu koji je počeo da mu daje instrukcije kuda da vozi, dok je njegova ekipa drugim vozilom išla za njima i pomno osmatrala ulice da bi eventualno primetila da li će neko videti da Goran vozi pod pretnjom pištoljem.

- Od bandere kod koje su oteti skrenuli su desno i prešli pružni prelaz, a onda se levo uputili ka ulazu u selo. Tamo su skrenuli u jednu ulicu koja vodi do zemljanog puta, preko kojeg se prostiru samo polja kukuruza, visoke trave, šiblja i drveća. Oko tri kilometara kasnije došli su do jednog bedema, a onda prešli i njega i spustili se do jame koju su iskopali. Tu su likvidirali i druge dve žrtve, mecima od devet i 7,65 mm, a zatim su sva tri tela bacili u jamu, polili benzinom i čekali da izgore, da bi ih tada prekrili daskama u nadi da njihove ostatke nikada neće naći. Zatim su njihov auto odvezli 16 kilometara dalje do atara sela Tešice i njega spalili, i od tada im se gubi svaki trag - naglašava naš sagovornik.

Rekonstrukcija zločina

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

1. KRENULI OD KUĆE GORANOVE MAJKE STOJANKE

Foto: ST/V. LUKIĆ

2. NA RASKRSNICI IH PRESRELI I ODMAH UBILI JEDNU OD ŽENA

Foto: Republika

3. SKRENULI DESNO, PREŠLI PRUGU I STIGLI DO VEĆ ISKOPANE JAME

Foto: ST/V. LUKIĆ

4. LIKVIDIRALI PREOSTALE DVE ŽRTVE, ZAPALILI TELA I PREKRILI DASKAMA

Foto: Printskrin

5. AUTO ZAPALILI 16 KM DALJE U ATARU SELA TEŠICE

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading