UBICA PORODICE ĐOKIĆ BIO NA SAHRANI!? Narod u strahu, a on još na slobodi prati i čita sve šta se o njemu priča i piše!

Autor:

Hronika

08.10.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božidar Spasić, nekadašnji pripadnik DB-a, tvrdi da je ubica porodice Đokić iz Aleksinca ili neko blizak počiniocu prisustvovao njihovoj sahrani!

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Božidar Spasić tvrdi da nije isključeno da je ubica Đokića bio na sahrani

Nas ubica sad gleda! Ubice prate sve što se govori i piše. Prava istina je negde daleko. Ovo je jedan od težih slučajeva koji se dogodio u našoj zemlji. Ovaj slučaj je interesantan zato što se dogodio u jednoj maloj sredini, ljudi su preplašeni, a ubica je na slobodi - rekao je Spasić za TV Pink.

Poznavanje terena prema njegovim rečima može da bude jako dobar pravac u istrazi.

- Morali su da pripreme teren. Svako ko radi sa novcem nalazi se u fazi opasnosti, prema tome, ako bi tražili uzrok onda bismo se sigurno na tome zadržali. Kad se radi o takvim ubistvima, nije nemoguće da je ubica prisustvovao sahrani ili da je neko za njega otišao na sahranu - mišljenje je Spasića.

Podsećamo, porodica Đokić je ubijena u pretrošli ponedeljak u ranu zoru, a njihova tela su šest dana kasnije nađena u ataru sela Moravac ustreljena, zapaljena i prekrivena granjem. Pre toga pronađen je i njihov zapaljeni automobil 10 kilometara dalje od mesta gde su oni zatečeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading