DEVOJKA SAMA TRAŽILA DA KOŠARKAŠ BUDE GRUB?! Advokat Kovačevića tvrdi da njegov branjenik nije kriv

Autor:

Hronika

08.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam kriv, rekao je kratko bivši košarkaš Miladin Kovačević na suđenju koje je počelo juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. On je optužen da je ugrozio sigurnost i zlostavljao i mučio bivšu devojku Tinu T.

Republika

Foto: e-stock

Miladin Kovačević

Kovačević nije izneo detaljnu odbranu, već bi to trebalo da učini 8. decembra, za kada je zakazan nastavak suđenja.

Njegov branilac advokat Ivan Gvozdenac prethodno je predložio sudiji da sasluša nekoliko svedoka, uključujući i konobare u lokalu u kom je prethodno Tina T., prema sopstvenom svedočenju, ispijala koktele. Gvozdenac je sudu dostavio i poruke koje su Kovačević i Tina pre incidenta razmenjivali, u kojima je ona navodno tražila da je na neki način povredi, odnosno, koja ukazuje na to da je tražila da imaju grube seksualne odnose i da je povređuje.

Incident se dogodio 16. septembra prošle godine, kada je Tina T. došla na vrata njegovog stana. Na saslušanju u tužilaštvu izjavila je da su se posvađali i da je on bio nasilan prema njoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading