MAJKA PREMINULE TRUDNICE NEUTEŠNA: Čule smo se pre dva dana, rekla mi je da se guši!

Autor: Republika

Hronika

07.10.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnica (20) Jovana Petrović preminula je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od posledica zaraze korona virusom.

Foto: Društvene mreže

Jelena Petrović izgubila bitku sa koronom

Ona je 2. oktobra, u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće, primljena u UKC Niš, a zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena je u jedinicu intenzivne nege dan kasnije, gde je bila priključena na mašinu za veštačku ventilaciju.

Od momenta kada je hospitalizovana bila je pod konstantnim nadzorom lekara svih specijalnosti, ali je nažalost kasno preksinoć preminula.

Jovanina majka Ana u suzama objašnjava da Jovana nije bolovala pre korone.

- Zbog jakog kašlja poslali su je u Niš. Poslednji put smo se čule pre dva dana i rekla mi je da je loše, da ne može da priča i da se guši - rekla je majka.

Majka preminule trudnice rekla nam je da je Jovana radila u prodavnici, da se mnogo radovala trudnoći i da nije želela da se uda, već da bude samohrana majka.

Jovana je bila jedinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

07.10.2021 19:40

I opet KC Niš. Koliko ljudi im je pomrlo? Šta je bilo sa onim slučajem doktora koji nisu znali da treba da urade carski rez pa se posle 16 sati beba ugušila? Koga ste vi tamo zaposlili?