OTKRIVENO KOME PRIPADAJU AUTOMOBILI KOJI SU SINOĆ ZAPALJENI U NOVOM SADU: Vlasnica jednog, Snajperova devojka koju je pretukao

Autor: Republika

Hronika

07.10.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobili koji su sinoć planuli u Novom Sadu pripadaju ljubavnici Slobodana Milutinovića Snajpera i njenom ocu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Automobili buknuli u sekundi

Ovo su za Blic potvrdili i članovi porodice prebijene devojke čije bi majka i sestra sutra trebalo da se pojave na suđenju Slobodanu Milutinoviću Snajperu kao svedoci, te da daju iskaz koji bi mogao biti ključan u postupku koji se vodi protiv njega.

Snajper je od 20. septembra ponovo u pritvoru, upravo zbog sumnje da je pretukao svoju ljubavni u U. J, čiji je auto noćas izgoreo. To, navodno, nije bio prvi put da se iživljavao nad njom.

- Raskinuli smo i on me je u nedelju pozvao da siđem i uđem kod njega u kola da razgovaramo. Izašla sam iz stana, mislila sam da je ok da popričamo o svemu, ipak smo bili zajedno godinu dana. Međutim, odveo me je u neki stan... Satima me je tu tukao, davio, mučio - rekla je U. J. za Blic nakon što je Snajper uhapšen.

Kako je tada rekla, mučenje je u stanu trajalo satima i da se od Snajpera jedva spasila.

- Slomio mi je telefon, bacio karticu. Tukao me, mučio, davio, pretio mi... Bilo je užasno.

Kako kaže, znala je da je Milutinović oženjen...

- Znala sam da ima ženu... Bili smo godinu dana u vezi. Bila je to turbulentna veza, ali ovo je prvi put da me je tako mučio - kaže ona.

Republika

Foto: Starsport

Snajper u pritvoru zbg sumnje da je pretukao svoju ljubavnicu

Kako je ispričala, Snajper ju je u tom stanu držao satima. Sve vreme ju je tukao, vređao, pretio joj. Ona je, kako kaže, na više načina pokušavala da ga smiri, da ga ubedi da je pusti, međutim nije bilo šanse.

- Teško mi je da pričam o tome, loše mi je... Toliko me je tukao, zlostavljao... Pokušavala sam da ga smirim uporno... U nekom trenutku sam uspela da uzmem telefon i sestri pošaljem lokaciju stana u kom me je držao. Ona je pozvala policiju koja je upala u stan i spasila me. Ko zna šta bi se desilo sa mnom da nisu došli... - rekla je U. J. kroz suze.

- Odmah sam ga prijavila policiji. Bilo je užasno...

Kako je javio nsuzivo.rs, automobili BMW X5 i mercedes A klase planuli su sinoć u Stražilovskoj ulici oko ponoći. Plamen je vrlo brzo progutao skupocene automobile. Komšije koje su se zatekle na licu mesta kažu da je plamen bio veliki i da su odmah pozvani vatrogasci koji su brzo stigli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Povređenih, na sreću, nije bilo.

Snajper je početkom septembra zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47). Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

Preživeo je 3 atentata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading