ZA DLAKU IZBEGAO SIGURNU SMRT: Jeziv snimak sa pružnog prelaza u Vreocima - hteo da zaobiđe spuštenu rampu, a onda je usledila filmska scena

Autor:

Hronika

05.10.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pružnom prelazu u Vreocima kod Lazarevca juče popodne voz je udario putničko vozilo, ali samo pukom srećom vozača automobila nije došlo do tragedije.

Republika

Foto: twitter/svetli vojvoda Crni Đorđije

Za dlaku izbegnuta tragedija u Vreocima

 

Na snimku se može videti da je vozaa izašao iz automobila kako bi proverio da li nailazi voz na linij Beograd-Bar, iako je rampa bila spuštena.

On je uprkos spuštenoj rampi odlučio da je to što ne vidi voz, dovoljno jasan znak da je bezbedno da pređe.

Pošto u tom trenutku nije bilo voza na vidiku, neodgovorni vozač se vratio u svoj automobil i ponovo oprezno krenuo ka pruzi dok je zaobilazio jasno spuštenu rampu.

Na sreću, zaustavio se tik uz prugu odakle je uspeo iz automobila da vidi zahuktali voz i izjuri iz vozila pre nego što je cela kompozicija "proletela" šinama.

 

 

Na snimku se vidi da je voz zakačio prednji deo automobila koji se odbio nekoliko metara unazad, dok je vozač trčao dalje od vozila i šina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading