NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO MLADIĆA ZA SRPSKU NOVU GODINU! Belivukov sestrić izdeklamovao odbranu: Po savetu advokata neću odgovarati na pitanja

Autor:

Hronika

05.10.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestrić Veljka Belivuka, Damir Ibrahimović (20), koji se sumnjiči da je posle dočeka Srpske nove godine nasmrt izbo najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) na Novom Beogradu, tvrdi u svojoj odbrani da nije kriv i da nije počinio zločin.

Republika

Foto: Republika

Porodica Damira Ibrahimovića optuženog za ubistvo Trifunovića

- Nisam kriv. Ivana sam zatekao ispred zgrade dok se jurio sa jednim muškarcem. Prepoznao sam mu glas i izleteo, a on je vikao ovaj me juri. Srušio se ispred mene , a iznenada se pojavio i njegov otac. Video sam da krvari. Podigli smo zajedno Ivana i odneli ga do kola, pa u Urgentni centar. Tvrdim da nisam imao nož i da ga nikad nisam nosio- rekao je Ibrahimović u odbrani koju je izgovorio kao recitataciju naučenu napamet.

Republika

Foto: Republika

Otac Dragiša i sestra Ivana Trifunović ubijenog Ivana

Ibrahimović je rekao da po savetu advokata Dejana Lazarevića koji zastupa i njegovog brata Belivuka u optužbama za zverska ubistva sa organizovanom kriminalnom grupom, neće odgovarati na pitanja suda, javne tužbe i advokata.

Kijina kuma pretila ispred suda

 

Bahata porodica okrivljenog Ibrahimovića prkosno je gledala i vredjala novinare ispred Palate: 

- Šta  je? Sta slikaš? Lažete sve . Nemoj slučajno- vikala je Vanja Ibrahimović koja je široj javnosti postala poznata kao kuma rijaliti zvezde Kristine Kije Kockar. 

Otac ubijenog mladića Ivana svedočio je u nastavku današnjeg pretresa i u svemu ostao pri iskazu datom u tužilaštvu. Jedino što je dodao je da će insistirati da se pronadje jakna njegovog sina koju su kako sumnja okrivljeni i njegov otac sakrili kritične noći. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading