NESREĆNI ČOVEK PRIŠAO DA NARUČI PESMU I SAMO SE SRUŠIO ISPRED MUZIČARA: Detalji tragedije na Ledinama gde je na svadbi umro mladin otac

Autor:

Hronika

05.10.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladin otac prišao je muzici i odjednom pao. Jedan gost na svadbi je pokušao da ga reanimira, ali je bilo uzalud.

Republika

Foto: instagram/NS uzivo

Hitna pomoć, ilustracija

Pedesetsedmogodišnji Mile M. iz Železnika umro je iznenada u subotu od srčanog udara na ćerkinoj svadbi! Mladin otac srušio se na podijum pred muzičarima kada im je dao pare za pesmu koju je hteo da posveti ćerki i zetu.

Kako se saznaje, svatovi koji su se do tada veselili odjednom su zanemeli. Muzičari su prestali da sviraju, a iz gomile se čula vriska. Kako pričaju gosti, jedan od svatova, lekar, odmah je počeo s reanimacijom mladinog oca.

- Ekipa Hitne pomoći stigla je brzo, ali srčani udar je bio toliko jak da nesrećnom čoveku nije bilo spasa spasa. Stravična scena događala se pred očima njegove trudne ćerke. Bilo je jezivo. Njoj je pozlilo i odmah je prebačena za bolnicu. Ona ima rizičnu trudnoću. Nadam se da će sve biti u redu - naglašava jedan od svatova, piše Kurir.

Kako se navodi, svadba je odmah prekinuta, a gosti su salu za venčanja u naselju Ledine, umesto radosni i veseli, napustili skrhani od bola i sa suzama u očima

Trgedija se desila u objektu Milinka Nešovića. On je ispričao šta se sve dogodilo tog kobnog dana. Rekao je da je svadba počela potpuno normalno, kao i sve druge, koje godinama organizuje.

- U jednom trenutku, dok je trajalo posluženje i iščekivala se mladenačka torta, mladin otac je prišao muzici i samo odjednom pao ispred muzičara. Rečeno mi je da je želeo da naruči pesmu za ćerku. Odmah je neko od prisutnih lekara pokušao da mu pruži prvu pomoći da ga reanimira, brzo je došla i Hitna pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa. Ono što je sve još više uplašilo je što je mlada trudna i što je i njoj pozlilo, pa je takođe prebačena u boInicu. Međutim, hvala Bogu, sve je bilo u redu sa njom. Svadba naravno nije nastavljena i gosti su se razišli. Zaista nemam komentar na ovako nešto, verujte mi da sam i ja potresen svime što se dogodilo - kaže Nešović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading