PORODICA ĐOKIĆ SVUDA IŠLA ZAJEDNO! Goranu samo u jednu stvar nije smelo da se dira! SVI SE ŠALILI DA JE ZBOG TOGA KAO STEVO ŽIGON!

Autor:

Hronika

04.10.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su divni ljudi. Žena je bila tiha, fina, ljubazna, prava domaćica. Od takve majke ni ćerka nije mogla biti drugačija - pravi anđeo.

Republika

Foto: printskrin

 

Ovako o brutalno ubijenoj porodici Đokić - Goranu, Gordani i njihovoj ćerki Lidiji (25) pričaju u Aleksincu.

Oni koji su ih poznavali kažu da su uvek bili nasmejani i da su gotovo svuda išli zajedno.

Prodavci iz lokala oko menjačnice koju je Goran držao u Aleksincu, a koju je nazvao po ćerkinom nadimku - "Liki", kažu za Blic da je on "uvek bio fin i nasmejan".

Ono što pričaju o tome koliko je vodio računa o svom automobilu ukazuje na to da je zaista moguće da je Đokić u kolima, u rezervnom točku koji nije pronađen u zapaljenom automobilu, krio novac. Ovu informaciju naveli su Goranovi rođaci kao mogući motiv likvidacije cele porodice.

Oni su, prema nezvaničnim informacijama, ispričali da je Goran često novac nosio u automobilu, u rezervnom točku i da je tu znao da krije i do 100.000 evra. Kažu da je govorio da je najsigurniji da je novac s njim.

- Komšija Goran je bio uvek fin i nasmejan, pili bi smo kafu ispred lokala i šalili se sa njim koliko pazi auto. Ma nije smela prašina na njega da padne, kad je kiša ispod auta nije smelo da bude vode pa smo mu pomagali da metlama skloni vodu, kada je vrućina - kako se pomerala hladovina tako je preparkiravao auto. Šalili smo se sa njim da je kao Stevo Žigon u onoj seriji "Majstori", a on se smejao. Bili su stvarno divni ljudi - kažu komšije.

Prema jednoj teoriji, ubice su znale da je Goran upravo u automobilu krio novac, i da su kobne noći, nakon što su pratili njegovo kretanje, presreli porodicu kako bi im ukrali pare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading