POTRESAN PRIZOR ISPRED MENJAČNICE PORODICE ĐOKIĆ: Tri ruže osvanule pred vratima

Autor: Republika

Hronika

04.10.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred menjačnice koja je bila u vlasništvu ubijenog Đokića jutros su osvanule tri ruže, dve crvene i jedna bela u sredini. Goran Đokić je otet, brutalno ubijen 27. septembra, pa zapaljen sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom (25) u ataru sela Moravac.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Nesrećna porodica Đokić ubijena i spaljena iz obesti

Ruže su ostavljene na pragu menjačnice, a nije poznato ko ih je tu ostavio.

Podsećamo, danas se najpre pojavila informacija da je pored zapaljenog auta pronađena jedna čaura, da bi ubrzo stigli i nalazi sa obdukcije, kojoj je potvrđeno da su članovi porodice Đokić ubijeni iz vatrenog oružja.

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf, piše Pink.

Tročlana porodica Đokić juče je pronađena mrtva na nepristupačnom terenu u ataru sela Moravac, na oko 12 kilometara od mesta gde je pronađen njihov zapaljeni automobil.

Tela su spaljena i sakrivena, a otkrivena su tako što je primećena ruka koja je virila iz šipražja. Goran je identifikovan uz pomoć otiska prsta, Gordana preko narukvice koju je nosila, dok je telo njihove ćerke bilo u neprepoznatljivom stanju.

(Republika/Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading