NAPADAČ IZ USTANIČKE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK: Ranije lečen u klinici "Dr Laza Lazarević"!

Autor: Republika

Hronika

04.10.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" Ivana Stašević Karličić potvrdila je da je muškarac koji je sinoć pucao na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića u Beogradu ranije lečen u toj klinici.

Foto: ST/P. DIVAC

Muškarac pucao juče u Ustaničkoj ulici

Stašević Karličić je rekla za RTS da je muškarac koji je pucao sinoć pregledan u prijemnoj ambulanti Klinike i da je u tom slučaju nasilje povezano sa mentalnim smetnjama.

- Taj pacijent jeste nekada lečen u našoj Klinici. Sinoć je u pratnji službenika Ministarstva unutrašnjih poslova pregledan u našoj prijemnoj ambulanti. Nakon primljene hitne medicinske pomoći, on ide u pravosudni sistem i ulazi u nadležnost tužilaštva - rekla je direktorka Klinike "Dr Laza Lazarević".

Foto: ST/P. DIVAC

Uhapšen muškarac koji je ranije bio na lečenju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova savladali su starijeg muškarca koji je sinoć u Ustaničkoj ulici ispalio više projektila iz vatrenog oružja, saopšteno je iz MUP-a.


Nije bilo povređenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading