MEŠTANI SELA VLADIMIROVAC UZNEMIRENI NAKON SMRTI MLADIĆA: Uzet snimak sa nadzorne kamere svašta pokazuje, Miloš u lokvi krvi pronađen na travnjaku

Autor: Republika

Hronika

04.10.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Avdulaj (22) koji je u četvrtak ujutru nađen mrtav pored ograde nasred ulice u Vladimirovcu kod Pančeva najverovatnije je preminuo usled pada sa bicikla.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Miloš Avdulaj nađen mrtav pored ograde

Međutim, meštani i dalje smatraju da se u njihovom mestu dogodila misterija i da je nesrećni mladić nastradao na drugom mestu, i to zbog navodnog snimka sa nadzornih kamera.

Telo mladića pronađeno je u četvrtak u ranim jutarnjim satima u Ulici cara Lazara 128 u Vladimirovcu. Kako se ranije saznalo, mladić u lokvi krvi pronađen je na travnjaku naslonjen na ogradu kuće jednog od meštana. Stravičan prizor zatekli su prolaznici, koji su pozvali policiju. Pored tela nalazio se i njegov bicikl.

U selu je nastalo vanredno stanje jer se mislilo da je njegova smrt nasilna, međutim, obdukcija je pokazala drugačije. Smrt je najverovatnije nastala kada je pokojnik, koji je bio i pijan, pao s bicikla na glavu. Odnosno nije posledica krivičnog dela - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Međutim, meštani Vladimirovca kažu da selom i dalje kolaju razne teorije zavere, zbog čega su neki i dalje uznemireni.

- Priča se svašta. Imao je dve rane na glavi. Uzet je snimak sa nadzorne kamere kod prodavnice koja se nalazi na pola puta između mesta gde je pronađen i centra sela. Kažu da je bio u centru u kafiću, da je naručio da jede u ćevabdžinici pored kafića. Zamolio je nekog od drugara da mu pozajmi auto da ode na kraj sela da kupi cigarete jer jedino ta radnja radi 24 sata. Taj mu je rekao da ne može da mu da kola jer je mrtav pijan, pa je mali seo na bicikl i krenuo u prodavnicu - navodi jedan od meštana za Alo koji je želeo da ostane anoniman i dodaje detalj koji je navodno izazvao tračeve u tom mestu.

Za Miloša imaju samo reči hvale.

Republika

Foto: Google maps

Meštani Vladimirovca kažu da selom i dalje kolaju razne teorije zavere

- Dečak je bio jako vredan i pošten. Kao i svi klinci, voleo je malo da popije kad izađu u centar ali ništa preterano ni više od drugih. Igrao je folklor, a tako mlad je radio na građevini. Živeo je samo s majkom, bratom i sestrom, jer je oca rano izgubio. Borio se - kažu meštani.

- Na snimku te kamere vidi se navodno da je prošao u ponoć prema toj prodavnici koja je otvorena. A posle 10 minuta se vidi da se vratio nazad u centar sela. I više se ne vidi da je išao ponovo u tom pravcu prema prodavnici, a nedaleko od tog mesta pronađeno je telo. Jedino ako je išao okolnim ulicama. Ta priča je izazvala sumnju da ga je ipak neko ubio i odvukao tamo. Međutim, to su uglavnom priče po naselju koje niko nije potvrdio jer su ljudi uplašeni - kaže meštanin Vladimirovca.

Podsetimo, sumnjalo se da je mladić pretučen do smrti i da je ostavljen nasred ulice ili da ga je automobil udario i pobegao s mesta nesreće. Vlasnik kuće gde je pronađeno telo doživeo je šok kada je ujutru video policiju. Kako je ispričao za medije, u toku noći ništa nije čuo.

(Republika/Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading