NOVI DETALJI IZ ISTRAGE UBISTVA ĐOKIĆA! Ocu i ćerki ugašeni mobilni u istom trenutku, a evo kome su slali poruke oko ponoći!

Autor:

Hronika

03.10.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga o ubistvu porodice Đokić je u toku, a dosadašnja saznanja ukazuju da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vreme.

Republika

Foto: printskrin

Porodica Đokić

Dosadašnja istraga ubistva porodice Đokić iz Aleksinca pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vreme, oko tri sata ujutru. Međutim, uređaji nisu pronađeni.

Podsećamo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, pronađeni su mrtvi juče nakon šest dana, u ataru sela Moravac iz koga su i krenuli. Prvo je juče ujutru u selu Tešica pronađen njihov automobil "pasat", sakriven u šiblju.

Gordana nije imala telefon, a Lidija je oko ponoći komunicirala sa drugaricom. Razmenjivale su uobičajene poruke iz kojih se nije moglo zaključiti da je Lidija u opasnosti. I Goran je oko ponoći imao komunikaciju sa nekim vezano za posao, ali ni tu nije bilo ništa sumnjivo. Međutim, oko tri sata, njihovi telefoni su ugašeni iste sekunde - kaže izvor upoznat sa istragom i dodaje da telefoni porodice nisu pronađeni, pa se ne zna da li su ostali u spaljenom "pasatu" ili ih je likvidator bacio negde usput.

Interesantno je da je auto poslednji put snimljen oko 2 sata noću, a da su telefoni prestali da rade čak sat vremena kasnije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zapaljen automobil porodice Đokić

Policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, pronađena tela i to 10 kilometara dalje u šiblju.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading