OVO JE MARKO KOJI JE NASTRADAO U JEZIVOJ NESREĆI NA KONJARNIKU: Dao bratu da vozi iako nije bio iskusan vozač (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

03.10.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Stoiljković (28) koji je stradao zajedno sa Ksenijom Jovanović (31) u noći između petka i subote nastradali su kada je auto, koji je vozio Markov brat Pavle S. (28), u Ustaničkoj ulici u Beogradu zakucao u banderu da bi potom završio u obližnjoj betonskoj žardinjeri

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Markovo telo nađeno pored automobila

Marko (28) i Ksenija (31) poginuli su, dok je Pavle S. (28) lakše povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote u 6.45 sati u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod okretnice autobusa 17 i 31.

Kako se već pisalo o ovoj nesreći, pokojni Marko i Pavle bili su braća od stričeva, a devojka koja se u automobilu smrti sa njima našla bila je njihova drugarica. Za volanom "Gofla" koji je inače u vlasništvu Marka Stoiljkovća, iz nekog razloga bio je Pavle S., koji ima probnu vozačku dozvolu, a pretpostavlja se da je uzrok nesreće velika brzina, kao i pijanstvo vozača, kome je izmereno 0,59 promila alkohola u krvi.

Podsetimo da je do nesreće došlo kada su se oni iz grada vraćali kući. Golf se kretao velikom brzinom od odko 150 na sat i udario u banderu, zarotirao se da bi se na kraju zakucao u betonsku žardinjeru. 

Tokom rotiranja automobila devojka za koji se preptostavlja da je sedela pozadi, izletela je iz automobila i pala na kolovoz, dok je Markovo telo nađeno pored vozila. Očevidci kažu da je prizor bio zastrašujuć.

Foto: Društvene mreže

Marko Stoiljković bio uzoran mladić

Oni takođe kažu da je vozač, pošto se auto zaustavio, otvorio vrata kola i sam izašao.

Došao je prvo do devojke, pa je otišao do mladića. Nažalost njima nije bilo spasa, bili su mrtvi. Koliko smo shvatili, vozač je bio izgreban, ali na prvi pogled nije imao teže povrede - kaže očevidac.

Marko bio uzoran mladić, zaposlen sin jedinac oca kome je pozlilo nakon što je čuo užasnu vest.

- Radio je u jednoj američkoj firmi, kao dispečar koji prati kretanje kamiona. Dečko je uvek bio pažljiv u vožnji, i fin, kulturan, vaspitan... Pavle je isto dobar momak, ali u odnosu na Marka je življi i opušteniji dosta - kaže poznanik.

- Njegovom tati uopšte nije dobro. Čula sam i da je pao u nesvest kad je čuo šta se desilo, a kada se malo pribrao i popio lekove za smirenje, otišao je i na mesto nesreće. Čovek je očajan - pričaju komšije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading