JEZIV SPLET OKOLNOSTI NESREĆE NA KONJARNIKU! BRAĆA U POSLEDNJEM TRENUTKU ZAMENILA MESTA: Pavle sa probnom vozačkom seo za volan i zakucao se u banderu

Autor: Republika

Hronika

03.10.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Stoiljković (28) i Ksenija Jovanović (31) poginuli su, dok je Pavle S. (28) lakše povređen u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče u 6.45 sati dogodila u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod okretnice autobusa 17 i 31.

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Automobil se velikom brzinom zakucao u banderu

Kako kaže naš Kurira, dvojica mladića, koja su braća od stričeva, i devojka bili su u automobilu "golf" koji je u vlasništvu nastradalog Marka. Za volanom je iz nekog razloga bio Pavle S, koji ima probnu vozačku dozvolu, dok su nastradali bili putnici, a pretpostvalja se da je uzrok nesreće velika brzina, kao i pijanstvo vozača, kome je izmereno 0,59 promila alkohola u krvi.

"Golf" je išao iz pravca grada ka Konjarniku. Ogromnom brzinom se kretao, mislimo oko 150 na sat. Odjednom je auto udario u banderu pored puta, zarotirao se, a potom se zakucao u betonsku žardinjeru. Tokom okretanja automobila, devojka koja je najverovatnije sedela pozadi, izletela je i pala na kolovoz, dok je telo suvozača Marka Stoiljkovića nađeno pored vozila - kaže izvor i dodaje da je prizor na mestu udesa bio zastrašijuć:

"Hauba se otvorila, delovi kola su se razleteli na sve strane. Otpala su i suvozačeva vrata, koja su odletela nekoliko metara dalje."

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Delovi tela bili po putu ali i u kolima

Očevici su ispričali da je vozač, pošto se suto zaustavio, otvorio vrata kola i sam izašao.

- Došao je prvo do devojke, pa je otišao do mladića. Nažalost njima nije bilo spasa, bili su mrtvi. Koliko smo shvatili, vozač je bio izgreban, ali na prvi pogled nije imao teže povrede - kaže očevidac.

Kažu da se čuo jak prasak.

- Kao da je avion uleteo, tako je puklo. Videli smo delove tela po putu, a i u kolima. Zaista užasno. Nešto kasnije je došao otac vozača, čovek nije mogao da veruje šta se desilo - ispričao je za čovek koji radi u blizini mesta nesreće.

Nastradali Marko, kako pričaju njegove komšije, bio je jedinac i živeo je sa ocem, koji od bola jedva zna za sebe.

- Njegovom tati uopšte nije dobro. Čula sam i da je pao u nesvest kad je čuo šta se desilo, a kada se malo pribrao i popio lekove za smirenje, otišao je i na mesto nesreće. Čovek je očajan - pričaju komšije i dodaju:

"Braća i Ksenija, koja im je verovatno bila drugarica, vraćali su se kući iz grada. Bili su na nekoj kućnoj žurci kod drugarice. Nažalost kući nisu stigli."

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Devojka koja je sedela pozadi izletela iz kola i pala na kolovoz

Prijatelji braće kažu da je "golf" bio Markov.

- Ne znamo što je dao Pavlu da vozi, možda je popio više od njega. Pavle inače ima probnu dozvolu i neiskusan je vozač. Šta mu je bilo da onako brzo vozi nikome nije jasno - pričaju uplakani prijatelji.

Za nastradalog Marka svi imaju reči hvale.

- Radio je u jednoj američkoj firmi, kao dispečar koji prati kretanje kamiona. Dečko je uvek bio pažljiv u vožnji, i fin, kulturan, vaspitan... Pavle je isto dobar momak, ali u odnosu na Marka je življi i opušteniji dosta - kaže poznanik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

03.10.2021 10:10

Ko vozi po gradu 150km/h, treba da se leči kod psihijatra i da mu se zabrani vožnja doživotno!

Odgovori 19 1