ĐOKIĆI PRE UBISTVA BILI VEZANI, TELA BILA NABACANA JEDNA PREKO DRUGIH U RUPI! Ubistvo bilo dobro planirano, više ljudi učestvovalo u zločinu!

Autor:

Hronika

03.10.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nastavlja sa prikupljanjem dokaza na mestu gde je pronađeno vozilo porodice Đokić, čija tela su nađena spaljena nakon višednevne potrage 12 kilometara dalje.

Republika

Foto: Printskrin

Rupa u kojoj su pronađena tela porodice Đokić

Kako Pink saznaje, za sada što se tiče istrage nije utvrđeno, ali se pretpostavlja da je trostruko ubistvo bilo brižljivo planirano da je više osoba učestvovalio.

Tri tela su pronađena u jednoj rupi uz takozvanu divlju deponiju. Tela su bila nabacana jedno na drugo, bila su prekrivena granjem, šutom, lišćem. Bila su u jami, primećena je ruka koja viri iz šipražja i to je bio signal da se obezbedni prostor da ne bi tragovi bili uništeni.

Istraga za sada ukazuje da je u pitanju osoba koju su poznavali članovi porodice Đokić i da ih je u noći između nedelje i ponedeljka zaustavila.

- Niko ne bi nepoznatu osobu pustio u vozilo. Tada dolazi do trostrukog ubistva. Ubica ili ubice se oslobađaju tela, automobil se odvozi 12 kilometata od tela. Ubice tu uništavaju dokaze paljenjem automobila - navodi novinar TV Pink Mladen Mijatović.

Kako je dodao, veštačenje automobila tek treba da bude obavljeno.

Kada je reč o telefonima, oni nisu pronađeni, ugašeni su u istom trenutku i moguće je da su ostali u automobilu.

Goran je kao vlasnik menjačnice uvek sa sobom nosio određenu količinu novca i to je jedan od glavnih pravaca kada je u pitanju ispitivanje motiva.

Đokići su poslednji put viđeni u nedelju kasno uveče, kada su krenuli u pravcu Aleksinca iz kuće Goranove majke. Kamera je oko 2 sata ujutru snimila njihov automobil u selu Tešica, a prethodno su ih oko ponoći kamere snimile da iz Moravca kreću u pravcu drugačijem od uobičajenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading