JEZIV SNIMAK TEŠKE SAOBRAĆAJKE U USTANIČKOJ: Tela od siline udarca odletela na drugu stranu ulice! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

02.10.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić M.S. (28) i devojka K.J. (31) poginuli su jutros oko 6.45 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod okretnice autobusa.

Foto: Printskrin/TV Pink

Automobil potpuno smrskan

Nesreća se dogodila kad je vozač "golfa 6" u velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom, a zatim udario u banderu pri čemu je cela desna strana automobila smrskana.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak stravične nesreće na kome se vidi trenutak kad je vozač izleteo s puta i zakucao se pravo u banderu.

 

 

K.J. i M.S. ispali su iz vozila na ulicu i na mestu podlegli teškim povredama.

- Videla sam dva tela. Jedno je bilo na asfaltu malo dalje, a drugo pored automobila. Vozač je za divno čudo bio svestan. Koliko sam mogla da vidim imao je lakše povrede. Čula sam da su pričali da su išli preko 150 na sat i da su vozač i nastradali mladić rođaci - rekla je radnica obližnjeg lokala koja je u tom trenutku dolazila na posao.

Vozač automobila P.S. (28), koji je prema nezvaničnim informacijama brat nastradalog, nije teže povređen, a na snimku se vidi kako nakon sudara izlazi iz vozila i prilazi telu devojke.

Njemu je prema nezvaničnim informacijama izmeren je alkohol u krvi.

- Utvrđeno je da je imao 0.59 promila alkohola u krvi. Pretpostavlja se da je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Da li je alkohol ili brzina ili nešto treće uzrok nesreće biće utvrđeno tokom istrage - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading