POLICIJA IM NE MOŽE NIŠTA: Žene prevaranti haraju Jagodinom!

Autor:

Hronika

12.12.2017

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traži da joj se usitne pare, kupuje najeftinije stvari i drži sve vreme pare u rukama, kad prodavac malo izgubi pažnju ona vrati pare u novčanik i kaže kako je dala.

RepublikaFoto: facebook.com/Infocentrala Portal
Ova žena "operiše" po Jagodini

Kamera jedne jagodinske prodavnice uslikala je ženu koja, kako kaže vlasnik radnje, pokušava da prevari radnicu. Vlasnik radnje tvrdi da ova žena radi sa još jednom osobom i da su već prevarile desetak prodavačica.

- Prevarant koji obmanjuje kasire i prodavce po radnjama. Objavite sliku kako klošarka ne bi više nikog zeznula, radi u paketu sa još jednom, bar je tako bio slučaj u našoj radnji. Traži da joj se sitne pare, kupuje najeftinije stvari i drži sve vreme pare u rukama, kad prodavac malo izgubi pažnju ona vrati pare u novčanik i kaže kako je dala.

- Pokušali smo da prijavimo policiji, ali rekli su nam da ne možemo jer nije ukrala više od 5.000 dinara. Možemo samo da je teretimo po privatnoj tužbi -  kaže vlasnik ove radnje, a prenosi Infocentrala.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading