STRAVIČNO UBISTVO U ZEMUNU: Potukla se braća, pa stariji mlađeg zapalio iza kuće

Autor: Republika

Hronika

01.10.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je Ferdija A. (43) zbog sumnje da je u junu ubio svog mlađeg polubrata Rahmana A. (27) čije telo do danas nije pronađeno. Zločin se dogodio u Ulici Marije Bursać u Zemunu, u noći između 11. i 12. juna.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Policija uhapsila Ferdija A., ilustracija

- Oni su se često svađali, među njima je oduvek vladala netrpeljivost, a policija je intervenisala nebrojeno puta kada bi se zapili i počeli da prave probleme - kažu komšije:

- Kobne noći, Rahmanovi roditelji su bili na putu u Makedoniji, pa je on otišao kod Ferdija koji živi tri kuće dalje. Oko ponoći je u tom dvorištu buknula vatra, a kada smo došli da gasimo, katanac i lanac su bili na kapiji, te nismo mogli da uđemo. Razvaljivali smo i lupali, ali Ferdi nije hteo da otvori - dodaju sagovornici. Kako kažu, čuli su da je Rahman u to vreme bio u kući.

- Sumnjivo nam je što ga nikada više nismo videli, odnosno, on živ nije izašao odatle, a od te noći mu se gubi svaki trag. Braća su, kako komšije tvrde, bavila građevinom.

- Ferdi je malo nakon nestanka njegovog brata prodao tu kuću i otišao, a do danas nismo čuli gde je. Saznali smo da je uhapšen, ali Rahmanov leš nikada nije otkriven - dodale su komšije.

Porodični problemi traju odavno

Femi A. (72), otac ubice i žrtve za Kurir je objasnio da porodični problemi traju odavno.

Braća su se svađala! Ferdija je moj sin iz prvog braka, a Rahman iz drugog. Nemam šta da krijem, svaki put kad popiju koju čašu rakije više eto problema. Policija je neretko intervenisala zbog njih. Šta se dogodilo kobne večeri ne znamo, jer nismo videli svojim očima, ono što smo čuli od komšije toliko znamo - kaže nesrećni čovek i dodaje:

- Teško mi je, obojica su mi sinovi. Želeo bi da saznam šta je bilo, a i da imam telo mlađeg sina, da ga sahranim, da mu mogu otići na grob!

Majka Rahmana A. kuka i plače, kako kaže "nije živa od tog dana".

- Jadna ja, ne mogu ovo da podnesem! Tuga, ubio mi je sina i treba da odgovara - kaže majka žrtve.

Uhapšeni ima četvoro dece, a malo pre zločina njegova supruga i deca otišli su u Makedoniju.

- Kuću je prodao, ali je povremeno dolazio tu. Policija je skoro dva meseca dolazila u kuću, iako sam se ja uselila i vršila pretres. Mislim da su našli tragove krvi u dnevnom boravku, ali telo nisu našli - rekla je gazdarica kuće u kojoj se zločin dogodio.

Tetka žrtve: Navodno ga ubio iza kuće, a potom zapalio

Salija Raimović (63), tetka ubijenog Rahmana A., navela je da je ona čula da se braća prvo potukla.

Pričaju da su se prvo potukli, a da ga je Ferdi iza kuće ubio i navodno ga je tamo zapalio - kaže ona.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading