DETALJI PORODIČNOG NASILJA U PANČEVU: Čim je prošao kroz vrata nasrnuo na suprugu, udario i dete koje je bilo u njenom naručju

Autor: Republika

Hronika

01.10.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac I. N. (44) iz Sakula kod Pančeva uhapšen je zbog nasilja u porodici koje je počinio nad suprugom i tromesečnom bebom.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Osumnjičeni priveden na saslušanje, ilustracija

Incident se dogodio u četvrtak kasno popodne, a u napadu su povređene i majka i beba.

- I. N. je došao kući kobne večeri i sa vrata nasrnuo na suprugu. Udario je, a udario je i njihovu tromesečnu bebu koju je žena držala - rekao je izvor iz istrage:

- Odmah je obaveštena policija, a majka i beba su prebačene u Dečiju bolnicu u Tiršovoj na preglede - dodao je sagovornik.

O slučaju je obavešteno i nadležno Osnovno tužilaštvo, a I. N. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden na saslušanje tužiocu.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fikus

01.10.2021 17:28

Po kratkom postupku osuditi na bar 3 godine zatvora i iz sudnice pravo odvesti u Padinsku Skelu da koliko sutra ide u njive i snagu korisno upotrebi.