ALEKSIĆ NE IDE DANAS NA ROČIŠTE: Mikin advokat zaražen koronom!

Autor: Republika

Hronika

01.10.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Jakovljević, branilac Miroslava Mike Aleksića, pozitivan je na koronu i današnje pripremno ročište zakazano za 12 časova će se zbog toga najverovatnije odložiti.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Miroslav Mika Aleksić ne može na bez advokata

Prema pisanju domaćih medija, Zoran Jakovljević, branilac Miroslava Mike Aleksića, pozitivan je na koronu i današnje pripremno ročište zakazano za 12 časova će se zbog toga najverovatnije odložiti.

 

Aleksić ne može bez advokata, jer je njegovo prisustvo obavezno zbog dela koje mu se stavlja na teret, silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Posle pripremnog ročišta, na koje je vlasnik škole glume trebalo da dođe sa nanogicom, iz kućnog pritvora, planirano je bilo zakazivanje početka suđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

01.10.2021 12:29

Ma ako još pri zdravoj pameti veruje ovoj lažljivici koja je išla na silovanje svakog utorka, ni jedan ne preskoči?. Pa joj je to još bilo malo pa dovela i mladju sesrtu. A dogadjaj prijavila posle 10 godina. Toliko joj je vremena trebalo da joj iz mesta radnje dodje u glavu.